ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ magic Nuno το πήρε απόφαση

Ο magic Nuno το πήρε απόφαση

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά τις προηγούμενες μέρες ότι ο Νούνο Ασίς θα συνεχίσει σε άλλη κυπριακή ομάδα. Ενδιαφέρον υπήρξε και έντονο μάλιστα από αρκετές ομάδες για να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Πορτογάλο άσο, αλλά αυτός έμεινε για πάντα πιστός στην Ομόνοια.

Bet on Alfa

Ο Ασίς πήρε την απόφασή του. Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, στα 38 του χρόνια. Ο περσινός αρχηγός της Ομόνοιας και ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που πέρασαν από τα κυπριακά γηπεδα αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ναι, ο Ασίς κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Κρίμα, αλλά είναι αλήθεια.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα 20 χρόνων, άρχισε από το 1996 και την τερματίζει το 2006, με πέρασμα από σπουδαίες πορτογαλικές ομάδες με αποκορύφωμα την Μπενφίκα αλλά και για μια τετραετία στην Ομόνοια, ο magic Νούνο κουνάει μαντήλι μια και καλή. Στην Ομόνοια ο Νούνο μέτρησε συνολικά 125 συμμετοχές και πέτυχε 22 γκολ. Από τους πιο πετυχημένους ξένους ποδοσφαιριστές με το τριφύλλι στο στήθος.

Ομόνοια και Ασίς έχουν ανοιχτή γραμμή και αναζητούν αντίπαλο και ημερομηνία για την διεξαγωγή της τιμητικής συνάντησης προς το πρόσωπό του. Γίνεται συζήτηση για αρχές Σεπτεμβρίου, αφού τότε θα υπάρξει διακοπή λόγω εθνικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η συνάντηση να γίνει και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, παρόλο που τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Ο Ασίς καταβάλλει προσπάθεια για ομάδα από το εξωτερικό, πιθανότατα από την Πορτογαλία. Ίσως αυτή να είναι και η Μπενφίκα, της οποίας φόρεσε τη φανέλα την τριετία 2005-08.
Σε περίπτωση που δεν γίνει εφικτό για κάθοδο ξένης ομάδας, τότε Ομόνοια και ποδοσφαιριστής θα καταλήξουν σε ομάδα από την Κύπρο. Μόλις διευθετηθούν τα πάντα θα προκύψει ενημέρωση για την τιμητική συνάντηση και οι φίλοι της Ομόνοιας και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν και να αποθεωσουν ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή. Το ΓΣΠ επιβάλλεται και είμαστε σίγουροι πως θα είναι κατάμεστο.

Γιατί, Νούνο είναι μόνο ένας!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa