ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάει για άλλους πέντε, πρέπει να’ ναι «βαρβάτοι»

Πάει για άλλους πέντε, πρέπει να’ ναι «βαρβάτοι»

Οι κενές θέσεις στο ρόστερ της Ομόνοιας, όσον αφορά στον κατάλογο ξένων / κοινοτικών, αυξήθηκαν σε πέντε μετά την οριστική εξέλιξη με τον Δημήτρη Κολοβό. Ως γνωστόν, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν, απομένει να βάλει η Ομόνοια στο ταμείο της το ποσό που αξιώνει. Περίπου 130.000 ευρώ, όσοα δηλαδή δαπάνησε για να κάνει «δικό» της τον Κολοβό. Είτε θα έλθει πρόταση είτε θα πληρώσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή το πιο πάνω ποσό ώστε να μείνει ελεύθερος.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, λοιπόν, επικεντρώνεται στις επόμενες κινήσεις, που θα αφορούν σε αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, επιτελικό μέσο, επιθετικό και η πέμπτη θέση αποτελεί ερωτηματικό. Ίσως άλλον ένα μέσο ή στόπερ. Θα κριθεί πιθανότατα μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αναλόγως που θα κριθεί αναγκαία η προσθήκη ακόμη ενός ποδοσφαιριστή.

Οι πέντε προσθήκες που υπολείπονται, επιβάλλεται να είναι με ποδοσφαιριστές «βαρβάτους», τέτοιους που θα κάνουν τη διαφορά. Ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, εκεί που παρουσιάζονται ελλείψεις και θέλει παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο. Ποδοσφαιριστές με ποιότητα, εμπειρία και καλό βιογραφικό. Που θα μπουν στην ομάδα και θα ξεχωρίσουν. Γι’ αυτό ίσως να παρατηρείται και σχετική καθυστέρηση στην υλοποίηση μετεγγραφών.

Η Ομάδα Προγραμματισμού θέλει να είναι σίγουρη για τις επιλογές που θα γίνουν. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα και λογικά εντός της εβδομάδας θα πρέπει να υλοποιηθούν τουλάχιστον 1-2 μετεγγραφές.

Autoremarketing

Bet on Alfa