ΑρχικήDaily NewsΠάει για πολυσύνθετο στόπερ

Πάει για πολυσύνθετο στόπερ

Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και τελικά ο Νταμπίζας φέρεται να κατέληξε στην απόφαση πως, επείγει η απόκτηση στόπερ. Παρόλο που το προηγούμενο διάστημα ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής ήταν ζεστός για ανασταλτικό μέσο, τελικά η εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο ματς με τον Ερμή τον έπεισε πως η προσθήκη κεντρικού αμυντικού είναι πιο αναγκαία. 

Bet on Alfa

Ενδέχεται η κίνηση να αφορά σε πολυσύνθετο στόπερ, δηλαδή να μπορεί να προσφέρει και ως ανασταλτικός μέσος εάν χρειαστεί. Κάτι όπως ήταν οι Ρομαρίκ και Γκουλόν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Νταμπίζας, λοιπόν, τρέχει για την τελευταία προσθήκη για τον κατάλογο Α’, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένη τουλάχιστον άλλη μια μετεγγραφή με ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.

Η επιλογή για την άμυνα θα πρέπει να αφορά έμπειρο και ικανό ποδοσφαιριστή, που θα κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, η «τρύπα» είναι τεράστια και επιβάλλει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, όμως ο τεχνικός διευθυντής καλείται σε διάστημα εννέα ημερών να προβεί σε προσθήκη που θα προσδώσει τα στοιχεία που απαιτούνται στην αμυντική γραμμή.

Ο Νασιμέντο στα δυο επίσημα ματς που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Ευχή είναι πως, αυτό είναι περιστασιακό και ότι σε βάθος χρόνου θα αποδώσει τα αναμενόμενα και θα προσφέρει στην ομάδα. Όσον αφορά τον Θανάση Παντελιάδη, έχουμε καλύψει εκτενώς το ζήτημα σε προηγούμενο μας άρθρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa