ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάει Λάρνακα χωρίς Κανού αλλά με Τουρέ

Πάει Λάρνακα χωρίς Κανού αλλά με Τουρέ

Μετά τα «αποκαλυπτήρια» με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ (3-0), το ματς με τον Άρη στο Τσίρειο (1-1), η Ομόνοια θα πάει σήμερα στη Λάρνακα για το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα (19:00). Άλλη μια ευκαιρία για τον Πάμπο Χριστοδούλου να εξάγει συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδας του. Το σημερινό παιχνίδι, εάν η Ομόνοια άρχιζε την ερχόμενη βδομάδα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, θα αποτελούσε πρόβα τζενεράλε. Ωστόσο, η πρεμιέρα για την Ομόνοια αργεί πολύ, θα γίνει στις 9 ή 10 Σεπτεμβρίου!

Bet on Alfa

Από την αποστολή για το σημερινό φιλικό απουσιάζει και πάλι ο Κανού. Παρόλο που οι ενδείξεις τις προηγούμενες μέρες ήταν θετικές για τον Βραζιλιάνο μέσο, τελικά ούτε και σ’ αυτό το φιλικό θα συστηθεί στον κόσμο της ομάδας. Ως γνωστόν, ο Κανού έχασε και τα δυο προηγούμενα φιλικά στην Κύπρο λόγω ενός σφιξίματος.

Αντιθέτως, βρίσκεται στην αποστολή ο Τουρέ, παρόλο που ενημερώθηκε πως θα αποχωρήσει από το ρόστερ, με πιθανότερο σενάριο να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά η αποστολή: «Κωνσταντίνος Παναγή, Πιτ Φελτχούιζεν, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Μάριο Δημητρίου, Ανδρέα Παναγιώτου, Τζαΐλσον Αραούχο, Φαμπρίσιο, Ανδρέα Φραγκέσκου, Γουίλιαμ Σοάρες, Φάνο Κατελάρη, Άλεξ Σοάρες, Νικάντρο Μπρέβελντ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Δημήτρη Χριστοφή, Μπλάτι Τουρέ, Στεφάν Αζίζ, Σάκη Κύπρου, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες, Ράφα Λόπες, Ανδρέα Κατσαντώνη, Ματ Ντάρμπισαϊρ».

Autoremarketing

Bet on Alfa