ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάει στο «Αρένα» υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις

Πάει στο «Αρένα» υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις

Οι δύο σερί νίκες, με τέσσερα γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό, η καλή μπάλα που έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα και των δύο αγώνων, η ποιότητα που συνοδεύει την φετινή ομάδα και ο ενθουσιασμός στις τάξεις του κόσμου της, φέρουν την Ομόνοια να πηγαίνει αύριο στο «Αρένα» υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Bet on Alfa

Ας αξιοποιήσει την κατάσταση όπως η ίδια δημιούργησε, ώστε να φύγει από την έδρα της ΑΕΚ νικήτρια, φθάνοντας στο τρίτο σερί τρίποντο κάτι που έχει να πετύχει στο ξεκίνημα από την περίοδο 2010-11. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται, μέσω των δηλώσεων τους, αποφασισμένοι για την επιτυχία παρόλο που σημειώνουν πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο Μπεργκ έχει στη διάθεση του επιλογές και είναι έτοιμος να παρουσιάσει ότι καλύτερο, με στόχο το «διπλό». Εάν θα προβεί σε αλλαγές ή όχι δεν είναι ξεκάθαρο, άλλωστε έδειξε απρόβλεπτος, όμως αυτό που έχει σημασία είναι, αυτοί που θα αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να φθάσουν στη νίκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το απόγευμα, με προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος», με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η 20μελής αποστολή. Εάν κάποιες θέσεις «παίζονται», θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό σήμερα, παρόλο που είμαστε σίγουροι ότι θα έχει λάβει τις αποφάσεις του, δούλεψε στην τακτική και θέλει να βγει νικητής. Γιατί, εάν αυτό γίνει, τότε θα είναι σε θέση και η ομάδα να φθάσει στην επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa