ΑρχικήUncategorizedΠάει... τρένο στο Νησί η Γιουνάιτεντ! (vid)

Πάει… τρένο στο Νησί η Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Γιουνάιτεντ μετά την Αρσεναλ πέταξε εκτός και την Τσέλσι, επικράτησε 2-0 στο Λονδίνο και βρέθηκε στα προημιτελικά του FA Cup!

Bet on Alfa

Στο Νησί ο Σόλσκιερ δε χάνει… Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε στην ήττα από την Παρί, έπαιξε ποδόσφαιρο ουσίας στο Στάμφορντ Μπριτζ και με κορυφαίο τον Πογκμπά (γκολ, ασίστ) επικράτησε 2-0 της Τσέλσι και βρέθηκε στους «8» του FA Cup! Στα δώδεκα ματς το αήττητο του Νορβηγού εντός συνόρων, πρώτη νίκη της Γιουνάιτεντ στην έδρα των Μπλε από το 2012 (28/10). Με σούπερ ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ, χωρίς αύριο για Σάρι ο τελικός του League Cup με τη Σίτι.

Δυνατό ξεκίνημα για τη Γιουνάιτεντ, πίεσε ψηλά την Τσέλσι και φρόντισε να βάλει δύσκολα με το… καλημέρα. Στο 5ο λεπτό ο Λουκάκου έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση, ενώ στο 9′ ο Μάτιτς βρήκε τον Σμόλινγκ, αλλά ο Κέπα μπλόκαρε την κεφαλιά του τελευταίου. Η Τσέλσι αντέδρασε μετά το πρώτο δεκάλεπτο ανέβασε απόδοση, πήρε την κατοχή και φάνηκε απειλητική!  Στο 11΄ο Ρομέρο έσωσε με διπλή επέμβαση στα σουτ των Λουίζ, Πέδρο, ενώ στο 17ο λεπτό ο Ιγουαΐν έστειλε τη μπάλα άουτ. Η κατοχή των Λονδρέζων έφτασε το 71%, αλλά χωρίς καμία ουσία. Ετσι, φτάσαμε στο 31′ για να έρθει το πρώτο σοκ για τους Μπλε. Ο Ερέρα κινήθηκε εντυπωσιακά χωρίς τη μπάλα, οι Μπλε δεν αντέδρασαν και από την απίθανη σέντρα του Πογκμπά, ο Ισπανός με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η Τσέλσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 45′ ήρθε και το δεύτερο τέρμα της Μάντσεστερ. Ράσφορντ και Πογκμπά συνδυάστηκαν άψογα, ο πρώτος έβγαλε μοναδική σέντρα και ο Γάλλος πέτυχε με καρφωτή κεφαλιά το 2-0 και το 14ο του γκολ στη φετινή σεζόν! Αλλωστε, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σόλσκιερ, ο Γάλλος έχει συμμετοχή σε 15 γκολ σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (9 γκολ, 6 ασίστ).

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, την κατοχή, αλλά όχι τον τρόπο να απειλήσει. Ο Γουίλιαν πήρε τη θέση του Πέδρο, ενώ χρειάστηκε να φτάσουμε στο 64′ για να έρθει η πρώτη φάση των Μπλε. Από το πουθενά η μπάλα έφτασε στον Αζάρ, αλλά ο Ερέρα με εκπληκτικό κόψιμο έσωσε την ομάδα του. Οι Λονδρέζοι στο 70′ ζήτησαν πέναλτι σε κράτημα του Ρούντιγκερ, αλλά ο διαιτητής δεν χρειάστηκε ούτε τη βοήθεια του VAR. Η Γιουνάιτεντ κράτησε εύκολα μέχρι το τέλος και πήρε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα (81′ Τζαπακόστα), Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Κόβασιτς (71′ Μπάρκλεϊ), Καντέ, Αζάρ, Ιγουαΐν, Πέδρο (58′ Γουίλιαν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Ερέρα, Λουκάκου (73′ Αλέξις Σάντσες), Ράσφορντ (90′ + 3′ ΜακΤόμινεϊ), Μάτα (75′ Αντρέας Περέιρα)

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρασκευή

ΚΠΡ-Γουότφορντ 0-1

Σάββατο

Μπράιτον – Ντέρμπι 2-1

Γουίμπλεντον – Μίλγουολ 0-1

Νιούπορτ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Κυριακή

Μπρίστολ – Γουλβς 0-1

Ντονκάστερ – Κρίσταλ Πάλας 0-2

Σουόνσι – Μπρέντφορντ 4-1

Δευτέρα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa