ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάλεψαν με κάθε τρόπο... όμως λύγισαν

Πάλεψαν με κάθε τρόπο… όμως λύγισαν

Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε με 2-5 στον πρώτο αγώνα του Main Round του Φούτσαλ Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Novo Vrijeme. Ήταν μία άνιση μάχη κόντρα σε ένα ξεκάθαρα πολύ ανώτερο αντίπαλο.

Bet on Alfa

Αρχικά η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με αμυντική διάθεση στον αγώνα και ήταν στημένη πολύ σωστά. Στο 9ο λεπτό το ρίσκο με αλλαγή του Σκαμπύλη βγήκε στην ομάδα μας που έχασε μοναδική ευκαιρία φάτσα με την εστία και τη μπάλα να κτυπάει στο δοκάρι σε πλασέ του Στυλιανού. Αυτή η φάση ίσως να ήταν καθοριστική καθώς θα έβαζε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ.

Στο 17ο λεπτό μία αμυντική ολιγορία έφερε τον επιθετικό της Novo Vrijeme πλάτη με την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να γυρίζει και να σκοράρει. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Σκαμπύλης ρίσκαρε βρήκε μπροστά και με κόντρα σε ένα σουτ του Μαντέλι ανέβηκε το σκορ στο 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα η στρατηγική της ομάδας μας άλλαξε αναγκάζοντας τον αντίπαλο να συμπληρώσει τον απαγορευτικό αριθμό των 5 φάουλ και την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει 2 πέναλτι σε φάουλ. Στο πρώτο ο Μάνος δεν τα κατάφερε και στο δεύτερο ο Μαντέλι έκανε το 1-4. Από εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε τα κενά που άφησε φυσιολογικά αμυντικά και με 5ο γκολ. Ο Μαντέλι με ατομική ενέργεια έκανε το τελικό 2-5.

Παραμένουμε περήφανοι για τους φουτσαλιστές μας που αυτή τη βδομάδα θα δώσουν μάχη με τις λιγοστές τους πιθανότητες για περαιτέρω διάκριση. Αύριο έχει ξανά αγώνα η ομάδα μας κόντρα στην Shkupi στις 19:οο ώρα Κύπρου. Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 θα είναι και πάλι εδώ για την εκτενή ενημέρωση σας.

Autoremarketing

Bet on Alfa