ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάλι διψήφιος αριθμός…

Πάλι διψήφιος αριθμός…

Η εικόνα της Ομόνοιας στη λήξασα σεζόν ήταν τραγική. Αυτό είναι το ένα κρατούμενο, που δεν μπορεί να αμφισβητήσεις κανείς. Άλλωστε, δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι, τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας και με πολλά αρνητικά ρεκόρ. Ήταν η χειρότερη σεζόν στην ιστορία της.

Bet on Alfa

Σαφώς για να υπάρξει αυτή η εικόνα, οι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν το ρόστερ, οι πλείστοι, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Λανθασμένες επιλογές, κακός σχεδιασμός το περασμένο καλοκαίρι, κι ας ήλθε ο Πάμπος που έμοιαζε με… σωτήρα.

Η Ομόνοια, λοιπόν, άλλο ένα καλοκαίρι καλείται να χτίσει από την αρχή. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Παρόλο που για το ρόστερ θα αποφασίσει ο τεχνικός διευθυντής, γίνεται αντιληπτό πως πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα περίοδο. Ανεξαρτήτως αν διατηρούν συμβόλαιο.

Γίνεται ξεκάθαρο πως, για άλλο ένα καλοκαίρι η Ομόνοια θα κληθεί να προβεί σε πολλές μετεγγραφές. Θεωρείται βέβαιο πως, ο αριθμός θα είναι διψήφιος. Τώρα, που θα φθάσει είναι κάτι που θα το καθορίσουν οι αφαιρέσεις από το ρόστερ.

Την ίδια ώρα, τα λάθη του παρελθόντος απαγορεύονται, εάν θέλει η Ομόνοια να αφήσει πίσω τις μίζερες σεζόν και να επανέλθει άμεσα σε πρωταγωνιστική πορεία. Σίγουρα είναι κάτι που θέλει το χρόνο του. Με καλές επιλογές, ναι, η Ομόνοια μπορεί μαζί με τον κόσμο της να επανέλθει δριμύτερη και να διεκδικήσει αρχικά την έξοδό της στην Ευρώπη και ακολούθως βλέπουμε για πιο ψηλά.

Autoremarketing

Bet on Alfa