ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάλι τα ίδια, άλλος ένας νοκ-άουτ

Πάλι τα ίδια, άλλος ένας νοκ-άουτ

Οι τραυματισμοί όλοι και αυξάνονται στην Ομόνοια. Το «τριφύλλι» πήγε στο ματς με την Νέα Σαλαμίνα με επτά απουσίες λόγω τραυματισμού και μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι προέκυψε άλλος ένας, αυτός του Κατελάρη, που αποχώρησε στο ημίχρονο. Πρόκειται για ακόμη ένα μυϊκό τραυματισμό, μετά τους πρόσφατους των Ατζαγκούν και Παναγή. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να προβληματίσει.

Bet on Alfa

Ενόψει του ματς με την ΑΕΛ, που ακολουθεί το Σάββατο στο ΓΣΠ, οι απουσίες ενδέχεται να φθάσουν τις οκτώ. Ο Κατελάρης θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και μέχρι αύριο θα γνωρίζουν στην Ομόνοια τη σοβαρότητα του προβλήματος. Φαντάζει δύσκολο να είναι διαθέσιμος το Σάββατο και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους επτά που δεν αγωνίστηκαν με την Νέα Σαλαμίνα, οι απουσίες θα φθάσουν τις οκτώ.

Δεν φτάνει που η ομάδα προβληματίζει με τις εμφανίσεις και την πορεία της, έχει «χτυπηθεί» από πολλούς τραυματισμούς, που αφήνουν σημαντικές επιλογές εκτός κάθε βδομάδα. Η κακή προετοιμασία του καλοκαιριού και όχι μόνο, επηρεάζει με αποτέλεσμα να προκύπτουν οι συχνοί τραυματισμοί. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, δεν τελειώνει ματς και να μην προκύψει τραυματισμός. Είναι ένα θέμα που ταλαιπωρεί την Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa