ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάμε μάγκες να το σηκώσουμε!

Πάμε μάγκες να το σηκώσουμε!


Στον τελικό Κυπέλλου βρίσκεται η Ομόνοια και από τη στιγμή που χάθηκε το πρωτάθλημα, στην ομάδα μας επικρατεί μεγάλη δίψα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Bet on Alfa

Οι μάγκες πετοσφαιριστές με τον τεχνικό τους Γιάννη Καλματζίδη θα επιδιώξουν την καλύτερη παρουσία για να στεφθούν Κυπελλούχοι. Η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα από τον Αποέλ, που είναι ο αντίπαλός της στον σημερινό τελικό που θα γίνει στο «Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:00 (Cytavision) και καλείται να το επιβεβαιώσει με την εμφάνισή της.

Μετά από 34 χρόνια, λοιπόν, οι αιώνιοι Ομόνοια και Αποέλ συγκρούονται στον 44o Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Η Ομόνοια έχει πιο βαθύ ρόστερ και μια πλειάδα καλών πετοσφαιριστών όπου ο κόουτς Γ. Καλματζίδης θα βασιστεί για τον τελικό. Ο Σιντιμπέ θα είναι η αιχμή του δόρατος των πρασίνων με συμπαραστάτες τους Φιλάρντι, Μπέγκρει, Αχιλλέα και Σωτήρη Πετρακκίδη, Αλεξίου, Παπαχριστοδούλου, Προδρόμου, Αδάμου, Σαββίδη και Αντωνιάδη.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, αποφασίστηκε όπως εφαρμοστεί τελικά το μέτρο της ταυτοποίησης. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εκδοτήρια «OMONOIA – PrimeTel». Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του σταδίου «Ελευθερία», από τις 18:30 μέχρι τις 19:45. Αξία εισιτηρίου: €5.

Autoremarketing

Bet on Alfa