ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠέντε «πράσινοι» διεθνείς έχουν αγώνα

Πέντε «πράσινοι» διεθνείς έχουν αγώνα

Παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Από πλευράς Ομόνοιας υπάρχουν 11 διεθνείς, οι πέντε έχουν υποχρέωση σήμερα. Οι τρεις είναι οι Κύπριοι με την Ανδρών, δηλαδή οι Παναγή, Κούσουλος και Χριστοφή και οι άλλοι δύο είναι οι Λανγκ με την Ουγγαρία και Χούμποτσαν με την Σλοβακία.

Bet on Alfa

Ο Μπεργκ και γενικά όλοι στην ομάδα θα έχουν το βλέμμα τους στους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Η Κύπρος αναμετράται με το Καζακστάν εκτός έδρας, σ’ έναν αγώνα που θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδίδεται από το ΡΙΚ. Είναι πιθανό να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα και οι τρεις διεθνείς της Ομόνοιας.

Όσον αφορά στους δύο ξένους, η Ουγγαρία του Λανγκ αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κροατία (21:45), ενώ η Σλοβακία του Χούμποτσαν υποδέχεται την Ουαλία (21:45). Είναι σημαντικό να πάρουν όλοι οι διεθνείς χρόνο συμμετοχής, όμως πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουν υγιείς και να τεθούν στη διάθεση του Μπεργκ για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Autoremarketing

Bet on Alfa