ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠέρασε δεύτερη η Σεβίλλη (vid)

Πέρασε δεύτερη η Σεβίλλη (vid)

Η Σεβίλλη επικράτησε 2-1 της Σπαρτάκ Μόσχας στην Ανδαλουσία και πέρασε στη 2η θέση του ομίλου πίσω από την Λίβερπουλ.

 Την θετική παρουσία της στην κορυφαία διοργάνωση συνέχισε η ομάδα του Εντουάρδο Μπερίσο, που πήρε ρεβάνς για την πεντάρα στην Μόσχα, αν και επικράτησε μόλις με 2-1 της Σπαρτάκ. Οι Ανδαλουσιάνοι ξεπέρασαν έτσι την αντιπαλό τους, βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Group και περιμένουν πλέον την Λίβερπουλ στο Sanchez Pizjuan την επόμενη αγωνιστική.

Bet on Alfa

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 30′ με κεφαλιά του Λενγκλέ ύστερα από σέντρα του Εβερ Μπανέγα, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, οι Ανδαλουσιάνοι πήραν καθαρό προβάδισμα νίκης χάρη στην εξαιρετική ντρίμπλα και το… τέλειο αριστερό σουτ του Μπανέγα και έτσι η μείωση του σκορ από τον Ζε Λουίς στο 78′ για το τελικό 2-1 δεν τους πείραξε καθόλου.

Σεβίλλη (Εντουάρδο Μπερίσο): Ρίκο, Μερκάδο (83′ Κορτσιά), Κιέρ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Πισάρο, Ενζονζί, Νολίτο, Μπανέγα (77′ Κρον-Ντέλι), Σαράμπια (74′ Νάβας), Μπεν Γεντέρ.

Σπαρτάκ Μόσχας (Πάουλο Φονσέκα): Σέλιχοβ, Γιέσινκο (79′ Πέτκοβιτς), Τάσκι, Τζίκια, Κομπάροβ, Φερνάντο, Γκλουσακόβ, Πάσαλιτς (57′ Ποπόβ), Προμές, Μελγαρέχο (72′ Ζε Λουίς), Λουίζ Αντριάνο.

 

Η βαθμολογία
1. Λίβερπουλ 8 (13-3)
2. Σεβίλλη 7 (8-8)
3. Σπαρτάκ Μόσχας 5 (8-5)
4. Μάριμπορ 1 (1-14)

Επόμενη αγωνιστική
Σεβίλλη – Λίβερπουλ
Σπαρτάκ Μόσχας – Μάριμπορ

Πηγή:Gazetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa