ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠέρεζ, άλλη μια πονεμένη ιστορία

Πέρεζ, άλλη μια πονεμένη ιστορία

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με την αντιπαράθεση μεταξύ Ματίας Πέρεζ και σωματείου, με τον πρώτο να εκφράζει τον πόνο του μέσω επιστολής που απέστειλε στη διοίκηση και κοινοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook και τη διοίκηση να του απαντά, έρχεται να. πληγώσει ακόμη περισσότερο το σωματείο μας.
Άλλη μια πονεμένη ιστορία, από τις πολλές, που δεν αφήνουν το σωματείο μας να βρει την ηρεμία του, αλλά να φτιάξει και την εικόνα του. Γιατί ο Πέρεζ και πολλοί άλλοι στο παρελθόν, κακολόγησαν το όνομα της Ομόνοιας και επηρέασαν ποδοσφαιριστές να πουν «ναι» σε πρόταση του σωματείου.
Το ερώτημα που τίθεται και προβληματίζει και προκαλεί θυμό στις τάξεις του κόσμου μας, είναι γιατί να φθάσει σε αυτό το σημείο το θέμα Πέρεζ. Φανερώνει κακό χειρισμό. Στο κάτω – κάτω ο ποδοσφαιριστής είναι ο τελευταίος που φταίει κι αν φταίει σε κάτι. Ήλθε να παίξει μπάλα, υπέγραψε συμβόλαιο και μια καλή μέρα αποφασίστηκε να μείνει εκτός ρόστερ. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο είναι λογικό να «πατήσει» σ’ αυτό.
Ο Πέρεζ είναι άλλη μια απόδειξη του κάκιστου σχεδιασμού που έγινε το καλοκαίρι. Σημασία έχει να βρεθεί η χρυσή τομή και να τερματιστεί η συνεργασία του με την Ομόνοια. Είναι ξεκάθαρο πως, θα ζημιώσει το σωματείο (για άλλη μια φορά), θα πληρώσει τα λάθη του, αλλά ας μην γινόμαστε και ρεζίλι.
Αποζημιώστε τον άνθρωπο, γλιτώστε ότι μπορείτε να γλιτώσετε, αλλά μην αφήνετε εκτεθειμένο το όνομα του σωματείου μας. Η Ομόνοια είναι μεγάλος σύλλογος και με τέτοιες συμπεριφορές ρίχνουμε μόνοι μας το επίπεδο.
Σεβασμό στο όνομα και την ιστορία της Ομόνοιας!

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa