ΑρχικήUncategorizedΠέτεφ: " Όσο είμαι προπονητής αυτοί δεν θα παίξουν...

Πέτεφ: ” Όσο είμαι προπονητής αυτοί δεν θα παίξουν ξανά στην Ομόνοια”

Έντονος και απόλυτος ο Ιβάιλο Πέτεφ ήταν σε τοποθέτηση του μετά την δημοσιογραφική για το γεγονός επιστροφής στις προπονήσεις για Ράφα Λόπες και Σοάρες.

Bet on Alfa

Δείτε αυτούσια τη δήλωση:

“Ξέρετε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Αν κάνω αυτό που έχω αποφασίσει, αυτό θα το κάνω εγώ. Για να μην έχει προβλήματα οικονομικά η Ομόνοια. Αυτό χρησιμοποιούν οι παίκτες. Αυτή δεν είναι δική μου ευθύνη. Και να επιστρέψουν, όσο είμαι προπονητής αυτοί δεν θα παίξουν ξανά στην Ομόνοια.

Δεν κάνω σκέψη να αποχωρήσω, δεν έχω φταίξιμο γι’ αυτή τη κατάσταση. Θέλω να μείνω στην ομάδα. Η Ομόνοια ήταν σε θέση που μπορούσε να χάσει και την είσοδο της στην εξάδα, θα ήταν ντροπή για την ιστορία της Ομόνοιας. Αυτό βγαίνει λίγο πως προστατεύω τον εαυτό μου αλλά αν μπορείς να διαβάσεις μεταξύ όσων έχω πει, μπορείς να καταλάβεις τι θέλω να κάνω στην ομάδα. Όταν ένα πλοίο έχει ξεκινήσει να βουλιάζει, αυτός που το ελέγχει φεύγει τελευταίος. Κανείς δεν φεύγει όταν όλα είναι καλά, αυτό έχω να πω (σε ερώτηση για την αποχώρηση του βοηθού του).

Το έχω ξαναπεί πως ήταν απόφαση μου να φύγουν αυτοί οι τρεις για δικούς μου λόγους. Αν ήταν το τελευταίο ματς σήμερα θα σας έλεγα και το λόγο. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας όμως.

Τους άφησα έξω από την ομάδα επειδή δεν ήταν σε καλή φόρμα, περίμενα περισσότερα. Βγήκαμε έξω από το Κύπελλο γι αυτό και αποφάσισα να δώσω ευκαιρίες σε άλλα παιδιά. Αυτό κάνουν προπονητές σε όλο τον κόσμο”.

Autoremarketing

Bet on Alfa