ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠήρε βαθμό "χρυσάφι" στον Σαν Σίρο η ΑΕΚ (vid)

Πήρε βαθμό “χρυσάφι” στον Σαν Σίρο η ΑΕΚ (vid)

Η καταπληκτική ΑΕΚ, με σούπερ Λόπες, αξεπέραστο Τζανετόπουλο και κέρβερο Ανέστη πήρε βαθμό-χρυσάφι (0-0) στο Μιλάνο κόντρα στη μεγάλη Μίλαν κι έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «32» του Europa League! 

Bet on Alfa

Το καλοκαίρι η Μίλαν άνοιξε τα ταμεία της και σπατάλησε περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχυθεί ώστε να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή ελίτ και κυρίως στην κορυφή της Ιταλίας. Στην Ευρώπη επέστρεφε και η ΑΕΚ. Για να ακριβολογούμε επέστρεφε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Και μπορεί κόντρα στην Ριέκα (νίκη) και στην Αούστρια (ισοπαλία) να μην… ακούστηκε η επιστροφή αλλά μετά το ματς στο «Σαν Σίρο» ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός.

 Η «Ενωση» δεν έχασε ούτε στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν έμεινε αήττητη (και δεύτερη) στον όμιλό της και εάν ήταν λίγο πιο προσεχτική στο πρώτο ημίχρονο ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει και μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της. Και η (λευκή) ισοπαλία ωστόσο είναι θετικό αποτέλεσμα για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τους ποδοσφαιριστές μπορούν πολύ άνετα να πουν πως επέστρεψαν (και) σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι συνθέσεις:
Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (73′ Κεσί), Σούσο (83′ Μπορίνι), Αντρε Σίλβα (62′ Κάλινιτς), Τσαλχάνογλου, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Κουτρόνε, Ροντρίγκεζ, Λοκατέλι
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Λόπεζ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (92′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (63′ Αραούχο), Λιβάια (76′ Μπακασέτας)

 

Πηγή: gazetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa