ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠήρε τη νίκη και βλέπει τη συνέχεια

Πήρε τη νίκη και βλέπει τη συνέχεια

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πριν από λίγο την Ανόρθωση με 2-0 σε αγώνα που έγινε στο Γ.Σ.Π για την 2η αγωνιστική των Play-Off.

Bet on Alfa

H ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 25λέπτο είχε την πλήρη υπεροχή, παίζοντας κατα διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.

Στην συνέχεια η Ανόρθωση ‘έκλεψε κάποια μέτρα και προσπάθησε να βρει διώδους προς την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα μας.

Σε αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό  η ομάδα μας κατάφερε σε μια ιδανική αντεπίθεση  να ανοίξει το σκορ. Ο Χριστοφή έκανε ακόμα μια από τις γνωστές του κούρσες από δεξιά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος με τακουνάκι άνοιξει το σκορ.

Τα επόμενα δέκα λεπτά δεν υπήρξε κάτι το άξιολογο και έτσι το ημίχρονο έληξε με την ομάδα μας να προηγείται με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρον η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο ελέγχοντας έτσι τον ρυθμό χωρίς να δώσει δικαίωμα στην Ανόρθωση να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη. Μάλιστα σε μια υποδειγματική αντεπίθεση η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 73ο λεπτό με τον Δημήτρη Χριστοφή και κάπου εκεί κλείδωσε το τρίποντο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε από το Γ.Σ.Π με το σημαντικό πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση. Πλέον η ομάδα μας περιμένει τον αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα στο Αποέλ και την ΑΕΛ για να δει αν αυτή η αγωνιστική με την λήξη της θα μας βρει στην 4η θέση ή αν θα παραμεινούμε στην 5η.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Δημητρίου, Βύντρα, Καρλίτος, Σοϊλέδης, Μαργκάσα, Μπρέβελντ (67′ Τουρέ), Κλέιτον, Χριστοφή (79′ Φιλιώτης), Αζίζ, Ντάρμπισαϊαρ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Μίτροβιτς (74′ Καλό), Κολούνγκα (38′ Καλδερόν), Ολιβέιρα (62′ Ράγιος), Καμπρέρα, Άλβες 

Autoremarketing

Bet on Alfa