ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαίρνουν άλλη μια γεύση

Παίρνουν άλλη μια γεύση

Η Ομόνοια επανήλθε στις επιτυχίες το Σάββατο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Πλέον, η σκέψη είναι στο «αιώνιο» ντέρμπι, που όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:00. Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Άκη Ιωακείμ, όμως και πάλι θα κάνει την προσπάθειά της και θα αναζητήσει την επιτυχία. Αυτό επιβάλλει η Ιστορία της Ομόνοιας.

Bet on Alfa

Σήμερα, στις 19:00, θα διεξάγεται στο Τσίρειο το ντέρμπι Απόλλων – Αποέλ. Ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει την Ομόνοια αφού ο Αποέλ είναι ο επόμενος αντίπαλός μας. Μέλη του τεχνικού τιμ θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το ματς και να πάρουν άλλη μια γεύση για τον «αιώνιο» αντίπαλο, κι ας τον γνωρίζουν πολύ καλά.

Ο Άκης Ιωακείμ έχοντας άλλη μια εικόνα για το παιχνίδι του αντιπάλου θα αρχίσει από αύριο να καταστρώνει το πλάνο του, με το οποίο θα θελήσει να εξουδετερώσει τον Αποέλ και να φθάσει στην επιτυχία. Πρόκειται για ένα ποιοτικό αντίπαλο με αρκετό βάθος, όμως τέτοια παιχνίδια κρίνονται κυρίως στη θέληση και στο πάθος και αυτό θα αναμένει να δει ο κόσμος της  Ομόνοιας, πέρα από μια καλή, μεστή εμφάνιση. Οι δυνατότητες υπάρχουν, κι ας η ομάδα πονά σε συγκεκριμένες θέσεις και τομείς.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa