ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαίρνουν σειρά άλλοι τέσσερις

Παίρνουν σειρά άλλοι τέσσερις

Τέσσερις ποδοσφαιριστές με τους οποίους ανακοινώθηκε κατ’ αρχήν συμφωνία και βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο, εντός της ημέρας θα αποτελέσουν και τυπικά ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Πρόκειται για τους Μεχίας, Λοέ, Ενρίκες και Γκρίνιτζ. Πριν την απογευματινή προπόνηση, την πρώτη για τη νέα σεζόν, αναμένεται ότι ο σύλλογος θα ανακοινώσει την απόκτησή τους έτσι ώστε να δηλώσουν παρόντες το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος».

Bet on Alfa

Ο Λοέ έφθασε χθες στην Κύπρο, ενώ οι άλλοι τρεις βρίσκονται από τις προηγούμενες μέρες στο νησί μας. Ο Καμερουνέζος θα περάσει κι αυτός από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Παράλληλα με τις προπονήσεις, κάποιοι ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες θα περάσουν και από εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες άρχισαν από την περασμένη Πέμπτη.

Το ρόστερ της Ομόνοιας άρχισε να γεμίζει και πλέον, μετά τη συμφωνία με τους Αλμπίν και Μότα, μένουν μόλις τρεις κενές θέσεις κοινοτικών / ξένων. Αναμένεται πως θα καλυφθούν από κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ και επιθετικό. Παράλληλα θα γίνουν σίγουρα άλλες 2-3 προσθήκες με ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών, που θα εγγραφούν στον Κατάλογο Β.

Autoremarketing

Bet on Alfa