ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαιχνίδι που κρίνει το ζευγάρι στα play-off δίνει η...

Παιχνίδι που κρίνει το ζευγάρι στα play-off δίνει η ομάδα πετόσφαιρας

Σημαντικό παιχνίδι έχει αύριο, στο στάδιο “Ελευθερία”, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν τη νίκη, αφενός για λόγους γοήτρου και αφετέρου διότι εάν χάσουν και ο αυριανός τους αντίπαλος τερματίσει στην 3η θέση, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον βρουν αντιμέτωπο στην επόμενη φάση των play-off και σε τέτοια περίπτωση θα βρίσκονται πίσω στις νίκες με 0-2. Στην φάση των play-off θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τέσσερις νίκες. Σημειώνεται πως σε περίπτωση που η ομάδα μας κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ με 3-0 ή 3-1 σετ, τότε θα βρει αντίπαλο στα play-off τη Νέα Σαλαμίνα, με την οποία βρίσκεται στο 1-1 στις νίκες. Η σειρά αγώνων θα ξεκινήσει από το στάδιο “Ελευθερία”.

Η ομάδα πετόσφαιρας χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον αυριανό αγώνα. Η δυναμική παρουσία των φίλων της ομάδας μας, θα δώσει την επιπλέον δυναμική σε τεχνική ηγεσία και πετοσφαιριστές για να φτάσουν στη νίκη, η οποία θα τους δημιουργήσει ευνοϊκότερες προοπτικές στην προσπάθεια για κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 και θα ξεκινήσει στις 20:00. Η εισοφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

Autoremarketing

Bet on Alfa