ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠανέτοιμη η Εθνική Ελπίδων

Πανέτοιμη η Εθνική Ελπίδων

Πρώτες εξετάσεις σε εκτός έδρας αγώνα για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Bet on Alfa

Για τον έβδομο όμιλο θα αντιμετωπίσουμε σήμερα τη Νορβηγία στο  «Marienlyst Stadion». Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00, ώρα Κύπρου.

Οι διεθνείς μας θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό στο δεύτερο μας παιχνίδι στη διοργάνωση και θετικό αποτέλεσμα θα έχει ασφαλώς πολύπλευρο κέρδος πριν από τις επόμενες υποχρεώσεις στην Ολλανδία (10 Σεπτεμβρίου).

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Νορβηγίας ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα το βράδι της Πέμπτης στο «Marienlyst stadion», το γήπεδο της Strømsgodset που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στους διεθνείς μας ο Νίκος Ανδρονίκου, με αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλή παρουσία και ανάλογο αποτέλεσμα.

«Η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια όπου και αν αγωνιζόμαστε. Θέλουμε να είμαστε διεκδικητικοί και μέσα από την προσπάθεια να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για το καλύτερο δυνατό. Η Νορβηγία είναι μια δυνατή ομάδα και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια, αγωνιστική πειθαρχία  και αυτοσυγκέντρωση για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο κ. Ανδρονίκου.

Τις δυσκολίες κανείς δεν της παραγνωρίζει, όμως οι διεθνείς μας εμπιστεύονται τις δυνατότητες τους και είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο από τον Παύλο Κορρέα:

«Μας περιμένουν δύο δύσκολοι εκτός έδρας αγώνες αρχίζοντας από τη Νορβηγία. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Για την ώρα όλο το βάρος της προσπάθειας επικεντρώνεται στον αγώνα με τη Νορβηγία και θα είναι πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία μας ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στην αποστολή της Εθνικής μας συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

BRENTFORD FC: Νικόλας Τσάρουλλα
Leyton Orient FC: Ρούελ Σωτηρίου
SKF Sered: Παναγιώτης Λουκά
ΑΕΚ: Κωνσταντίνος Αναστασίου
ΑΕΛ: Γιάννης Γερολέμου, Στυλιανός Παντελή, Ανδρέας Κεραυνός
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κώστας Πηλέας, Παναγιώτης Αρτυματάς, Παύλος Κορρέα
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ανδρέας Αρτεμίου
ΑΠΟΕΛ: Πάρις Πολυκάρπου, Χρίστος Σιέλης
ΑΣΙΛ Λύσης: Χρίστος Χατζηπασχάλης
ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Ανδρέας Παρασκευά, Ζαχαρίας Άδωνη
ΕΝ Παραλιμνίου: Ντανίλο Σπόλιαριτς
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Ανδρέας Νεοφύτου, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Θεοδόσης Σιαθάς
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Χαράλαμπος Κυριακίδης

Ο σημερινός θα είναι ο πρώτος αγώνας για τους Νορβηγούς στη διοργάνωση και αναμένουν στο γήπεδο γύρω στους 1500 φιλάθλους. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και στα 5 ευρώ το εισιτήριο για παιδιά.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι Eurosport Norway.

Θα διαιτητεύσει ο Καζακστανός Furkat Atazhanov με βοηθούς τους συμπατριώτες του Denis Labashov και Darkhan Tulegenov. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Τσέχος Karel Bohunek και παρατηρητής αγώνα ο Ελβετός Paul Krähenbühl.

Μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

Κύπρος – Γιβραλτάρ…1-0
Λευκορωσία – Γιβραλτάρ…10-0
Πορτογαλία – Γιβραλτάρ….4-0

Η επόμενη αγωνιστική στον όμιλο μας είναι προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου και τότε θα γίνουν οι αναμετρήσεις Ολλανδία – Κύπρος και Λευκορωσία – Πορτογαλία.

Autoremarketing

Bet on Alfa