ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαναγή:«Χρειάζεται όλοι να δείξουν εμπιστοσύνη και θα πάρουμε την...

Παναγή:«Χρειάζεται όλοι να δείξουν εμπιστοσύνη και θα πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει»

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο διεθνής τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κωνσταντινός Παναγή για την προσπάθεια της Εθνικής Κύπρου. Μεταξύ άλλων σχολίασε και το νέο ξεκίνημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

«Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, όμως εγώ είμαι θετικός. Η ομάδα βελτιώνεται. Παιχνίδι με παιχνίδι δενόμαστε. Είμαστε νέα ομάδα, δεν είναι εύκολο να το πετύχεις αυτό σύντομα. Η ομάδα θα ανεβάσει το επίπεδο της , θα γίνει καλύτερη, θα δώσουμε περισσότερα. Ακόμα είναι η αρχή, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να παίρνουμε τα αποτελέσματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην Ομόνοια υπάρχει συνέχεια πίεση, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο αλλά χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Είναι δύσκολη η αρχή, τα αποτελέσματα μπορεί να φέρουν μουρμούρα αλλά χρειάζεται όλοι να δείξουν εμπιστοσύνη και θα πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει».

Κατέληξε λέγοντας: «Ζητήσαμε κάτι και από τα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα. Δεν τα καταφέραμε, ήμασταν και άτυχοι στο πέναλτι του Ματ. Θέλουμε να δείχνουμε στον κόσμο ότι κάτι καλό γίνεται και θα ανεβάσουμε το επίπεδο μας».

Autoremarketing

Bet on Alfa