ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαναγή: "Καλή δουλειά, μας λείπουν τα αποτελέσματα.Κέρδισα πίσω τον...

Παναγή: “Καλή δουλειά, μας λείπουν τα αποτελέσματα.Κέρδισα πίσω τον Κωνσταντίνο με την Εθνική”

Μακροσκελή συνέντευξη παραχώρησε χθες ο διεθνής τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κωνσταντίνος Παναγή στην εκπομπή “Ώρα για μπάλα”.

Bet on Alfa

Είπε αρκετά σημαντικά στοιχεία για την φετινή χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την προοπτική στο άμεσο μέλλον.

Πιο κάτω είναι τα κύρια σημεία των δηλώσεων του:

Πως αισθάνεσαι Κωνσταντίνο που μέχρι στιγμής δεν έχεις πανηγυρίσει κάποιο τίτλο με την Ομόνοια;

Είναι δύσκολο. Όταν πήγα στην Ομόνοια από τον Ολυμπιακό όλοι μου έλεγαν πως θα πας στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Είναι δύσκολο για τον κόσμο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, χρειάζεσαι μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις σε τίτλους. Κάτι δεν δουλεύει σωστά και είναι υπόθεση των αρμοδίων. Είδα κάποια πράγματα φέτος που δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε.

Τι λέγεται στα αποδυτήρια από τους παίκτες…

Κανείς δεν πίστευε πως θα είχε αυτή την πορεία η Ομόνοια. Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι, από τους εαυτούς μας. Από τα αποτελέσματα. Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές όμως αλλά όλοι οι τομείς να δουλεύουν σωστά.

Υπάρχει προοπτική πιστεύεις; Μπορούν οι ποδοσφαιριστές να αλλάξουν την εικόνα;

Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους τους ποδοσφαιριστές. Φέτος η ομάδα δουλεύει σε ψηλό επίπεδο. Ήμουν και είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος πως υπάρχει προοπτική. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε τέτοιο επίπεδο, κάποια στιγμή θα βρει τον δρόμο της. Και με τον κύριο Αναστασίου που άλλαξε πολλά. Αυτά που ζω καθημερινά στην Ομόνοια είναι πως άλλαξαν πολλά τα πράγματα. Δεν είναι όλα τέλεια σίγουρα. Αλλά σε σύγκριση με άλλες χρονιές έξω γίνεται μια πολύ καλή δουλειά αλλά μας λείπουν τα αποτελέσματα. Χάσαμε κρίσιμους βαθμούς σε ντέρμπι και σε κάποιους εντός έδρας αγώνες. Για παράδειγμα ο αγώνας με την Πάφο και κάποια πέναλτι που δεν έγιναν γκολ. Έβλεπα κάποιους παίκτες που δεν είχαν καταλάβει τι γίνεται. Λόγω της χαμηλής προσέλευσης του κόσμου. Όταν εγώ πήγα στην Ομόνοια κατάλαβα από το πρώτο παιχνίδι ποια είναι η Ομόνοια. Από τον κόσμο. Αρκετοί παίκτες δεν ήξεραν πως δεν είναι αυτή η Ομόνοια. Έχω ένα παράπονο δεν αγωνίζονταν Κύπριοι παίκτες στην αρχή της χρονιάς.

Θεωρείς πως λείπει η προσωπικότητα που θα μεταφέρει το μήνυμα προς τους υπόλοιπους;

Σίγουρα σε πολλά κομμάτια θα έδινε άλλο αέρα στην Ομόνοια από ένα άτομο που ξέρει τι σημαίνει Ομόνοια. Για παράδειγμα ο αγώνας με την Αλκή στο ΓΣΠ. Ξέρουμε πως σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να σκοτώσουμε το παιχνίδι.”

Ποιες είναι οι αλλαγές με τον κ. Αναστασίου;

Το πρώτο πράγμα που άλλαξε είναι η πειθαρχία. Είναι απόλυτος. Για παράδειγμα το τάιμινγκ στην προπόνηση. Τι ώρα θα πας και τι ώρα θα φύγεις. Υπήρξε μια πειθαρχία και μια τάξη. Ο καθένας που είναι εκεί δουλεύει στο πόστο του.

Με τον προηγούμενο δεν υπήρχε αυτό;

Σε κάποια σημεία λόγω του χαρακτήρα του κύριου Αναστασίου υπάρχει μια τάξη. Δεν αδικώ τι έγινε πριν τον νέο μας προπονητή. Προσπαθεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όρια μας.

Θα φανεί πιστεύεις η βελτίωση;

Αν δεν πάρουμε την βαθμολογική κατάταξη και πάρουμε την συνολική προσπάθεια, νομίζω στην συνέχεια θα δούμε διαφορά. Στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν είναι εύκολο.

Για αυτούς που δεν έπαιξαν, υπάρχει ποιότητα που δεν βγήκε ακόμη;

Όταν είσαι στην Ομόνοια θέλεις την κορυφή. Όλοι παίκτες είναι φιλότιμοι. Τα αποδυτήρια είναι υγιή. Υγιής ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις. Όλοι οι παίκτες με Αναστασίου είναι ίσοι. Εγώ είμαι πολύ θετικός. Η Ομόνοια σταδιακά θα αλλάξει εικόνα και χαρακτήρα. Έρχεται ο Ιανουάριος θα γίνουν μεταγραφές και θα βοηθήσουν την ομάδα.

Σε βοήθησαν οι αγώνες της Εθνικής;

Κέρδισα πίσω τον Κωνσταντίνο στους αγώνες με την Εθνική. Όταν δεν αγωνίζεσαι, αρχίζει μέσα σου μια αμφισβήτηση. Τα παιχνίδια αυτά μου έδειξαν πως η δουλειά μου βγήκε. Αυτό με βοήθησε και στην Ομόνοια. Είδαν και οι άνθρωποι εκεί πως η δουλειά μου βγήκε.

Μπορεί η μεταγραφική να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα;

Σίγουρα. Αν έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του προπονητή ναι θα βοηθήσουν.

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ;

Είναι ένα ντέρμπι. Μακάρι να θυμίσει ένα ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να δούμε τον κόσμο. Είναι παιχνίδια που μας αρέσουν. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Εγώ προσωπικά βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε την προϊστορία. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ο αντίπαλος. Κάθε παιχνίδι έχει την σημασία του. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους ανταγωνιστούμε.

Autoremarketing

Bet on Alfa