ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαπαπέτρου:«Ήμασταν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μεταχειρίζεται...

Παπαπέτρου:«Ήμασταν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μεταχειρίζεται την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν να είναι καμία ομαδούλα της γειτονιάς»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο Μιχάλης Παπαπέτρου, ο οποίος μίλησε για το θέμα του Μακαρείου αφήνοντας αιχμήες εναντίων του ΚΟΑ.

Bet on Alfa

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα με το Μακάρειο: «Ο ΚΟΑ είναι ένα δημόσιος οργανισμός ο οποίος πρέπει να λειτουργεί με τους κανόνες της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και της ισοπολιτείας. Ήμασταν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μεταχειρίζεται την Ομόνοια σαν να είναι καμία ομαδούλα της γειτονιάς.

Ζητήσαμε από τον Ιανουάριο του 2019 να χρησιμοποιούμε το Μακάρειο. Αφού τους είπαμε ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και έργα ξοδεύοντάς το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, στο τέλος πήραμε μια απάντηση ότι μπορούν να μας δώσουν το γήπεδο αλλά πρέπει να κάνουμε μα σειρά έργα που ζητά η Αστυνομία. Ομολογούν ότι τις θέσεις της Αστυνομίας τις γνώριζαν από τις 4 Απριλίου του 2018 και μας άφησαν ένα χρόνο να περιμένουμε.

Τα έργα που ζητά η Αστυνομία είναι της τάξεως των δυο εκατομμυρίων. Αν δεν γίνουν όλα αυτά τα έργα το γήπεδο θα είναι ακατάλληλο για αγώνες. Παρ’ όλα αυτά έρχονται και δίνουν το γήπεδο σε τέσσερις ομάδες. Άρα η επικινδυνότητα αφορά μόνο την Ομόνοια; Αν ισχύουν αυτά τα οποία λέει η Αστυνομία τότε υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι από τη χρήση αυτού του γηπέδου. Τους καλούμε να λάβουν μέτρα και να το κλείσουν αμέσως. Εμείς καταλάβαμε ότι αυτό γήπεδο είναι ακατάλληλο.

Τους λέμε ελάτε να το κατεδαφίσουμε, να χτίσουμε αυτό το γήπεδο με δικά μας έξοδα. Η ιδιοκτησία θα είναι δική σας και η διαχείριση δική μας για κάποια χρόνια και περιμένουμε την απάντηση. Θα έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο και τα προσφυγικά σωματεία. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να νομίζει ότι μπορεί να πατά την Ομόνοια στο λαιμό. Αν μας πει όχι ο ΚΟΑ σε αυτή την πρόταση, θα πρέπει να το αιτιολογήσει».

Για το ΓΣΠ: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με το ΓΣΠ και θα επαναξιολογήσουμε και οι δυο πλευρές την κατάσταση στο μέλλον».

Αν η Ομόνοια ψάχνει χώρο για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου: «Η Ομόνοια δουλεύει συστηματικά σε όλα τα πεδία. Λογικά δεν θα χρειαστεί διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο ΚΟΑ θα μας αρνηθεί μια τόσο γενναιόδωρη πρόταση».

Για το θέμα του προπονητή: «Είναι θέμα ωρών να τον μάθετε».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Κατελάρη: «Θα αξιολογηθεί η πρόταση και θα δούμε».

Για τους στόχους που έχει θέσει η Ομόνοια για τη νέα σεζόν: «Θέλουμε να οδηγήσουμε την Ομόνοια το συντομότερο δυνατό στην κορυφή. Προσδοκούμε ότι η Ομόνοια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα, με πρώτο άμεσο στόχο την έξοδο στην Ευρώπη».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Πολύ σύντομα θα μάθει τις λεπτομέρειες ο κόσμος».

Για τα προγραμματισμένα έργα στο Ηλίας Πούλος: «Είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ουσιαστικά αναμένεται η αδειοδότητηση για να αρχίσουν οι εργασίες».

Για τον Κορέια: «Εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτό τον παίκτη. Από τη στιγμή που η Νέα Σαλαμίνα δηλώνει ότι περιμένει πρόταση από εμάς, θα την έχει».

Autoremarketing

Bet on Alfa