ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρόν σήμερα ο Φελτχούιζεν στο "Πούλλος"... Σάλεϊ Νούρου προ...

Παρόν σήμερα ο Φελτχούιζεν στο “Πούλλος”… Σάλεϊ Νούρου προ των πυλών!

Ο Πιτ Φελτχούιζεν είναι στην Κύπρο και ήδη άρχισε την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων. Λογικά μέχρι το απόγευμα θα επισημοποιηθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, αφού υπάρχει καταρχήν συμφωνία. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας ενδέχεται να δηλώσει «παρών» στην απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». 
Το τεχνικό τιμ επέμεινε στην περίπτωση του 30χρονου τερματοφύλακα, πιστεύοντας στην αξία και τα χαρακτηριστικά του, απομένει να δικαιωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Φελτχούιζεν θα «πετάξει» με την υπόλοιπη αποστολή την Τετάρτη για την Πολωνία, αφού ως γνωστόν μέχρι και την 1η Αυγούστου στο «Ρέμες» στην Οπαλένιτσα θα «χτιστεί» η νέα Ομόνοια.
Παράλληλα καταβάλλεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί άμεσα και η μετεγγραφή του Σάλεϊ Νούρου, του Γκανέζου διεθνούς στόπερ (παίζει και ως «κόφτης»). Εκφράζεται η πίστη πως αυτό θα γίνει άμεσα, κλείνοντας θετικά άλλην μια εκκρεμότητα. 
Εφόσον υλοποιηθεί και η μετεγγραφή του Νούρου, τότε η Ομόνοια θα μεταβεί στην Πολωνία με λίγες εκκρεμότητες. 
Με άλλες τρεις κινήσεις που θα γίνουν στην πορεία, λογικά θα συμπληρωθεί το ρόστερ. Θα απομένει η προσθήκη ακόμη ενός στόπερ, ανασταλτικού μέσου και ακραίου επιθετικού. Ο Πάμπος Χριστοδούλου όταν καταλήξει στους εκλεκτούς και για τις πιο πάνω θέσεις, θα επιδιώξει το συντομότερο να τους έχει μαζί του στο «Ρέμες», θέλοντας να «χτίσει» την ομάδα του με όλους, πλέον, τους ποδοσφαιριστές.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa