ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠεντάρα... ανατροπή και πρόκριση για Μαρσέιγ (βίντεο)

Πεντάρα… ανατροπή και πρόκριση για Μαρσέιγ (βίντεο)

Η Μασσαλία έζησε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά των τελευταίων ετών. Η Μαρσέιγ βρέθηκε να χάνει με 1-0 μόλις από το 2’, αλλά με μεγάλη εμφάνιση κέρδισε με 5-2 την Λειψία, ανέτρεψε την ήττα με 1-0 του πρώτου αγώνα και θα δώσει το παρών στα ημιτελικά του Europa League.

Bet on Alfa

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 2’ ο Μπρούμα έκανε το 0-1. Η απάντηση της Μαρσέιγ, όμως, όχι μόνο ήταν άμεση, αλλά καταιγιστική μέχρι το ημίχρονο. Στο 6’ ο Μήτρογλου πίεσε τον Ιλζάνκερ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1, ενώ στο 9’ ο Σαρ έκανε το 2-1 σε εντυπωσιακή φάση με την τρίτη προσπάθεια των Μασσαλών! Το γκολ του Παγιέ στη συνέχεια ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ του Μήτρογλου, αλλά στο 38’ το γκολ των γηπεδούχων μέτρησε κανονικά, με τον Τοβάν να κάνει το 3-1 και να δίνει σκορ πρόκρισης στην ομάδα του!

Ο Γκουλάτσι έκανε μεγάλο ματς στην εστία της Λειψίας και στο 55’ ο Ογκουστέν μείωσε σε 3-2, αλλάζοντας ξανά τα δεδομένα! Οι παίκτες του Γκαρσία, όμως, δεν είχαν καμία πρόθεση να αποκλειστούν και με γκολάρα του Παγιέ στο 60’ έκαναν το 4-2! Στο τέλος και με τον Γκουλάτσι να έχει προωθηθεί για το γκολ της πρόκρισης, ο Σακάι βρέθηκε προς κενής εστίας, έστω και από μακριά, και τελείωσε τα πάντα για το τελικό 5-2!

Μαρσέιγ (Ρούντι Γκαρσία): Πελέ, Σαρ (28’ Ραμί), Σακάι, Καμαρά, Λουίζ Γκουστάβο, Αμαβί, Λόπεζ, Σανσόν, Παγιέ (83’ Ανγκισά), Τοβάν (63’ Οκάμπος), Μήτρογλου

Λειψία (Ραλφ Χάζενχουτλ): Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Κονατέ, Ιλζάνκερ, Ουπαμεκάνο (66’ Μπερνάρντο), Μπρούμα, Ντέμε (54’ Φόρσμπεργκ), Καμπλ, Κεϊτά, Ζάμπιτσερ (59’ Πόουλσεν), Ογκουστέν

Autoremarketing

Bet on Alfa