ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠεντάρα και τώρα... Παρί (vid)

Πεντάρα και τώρα… Παρί (vid)

Ο Ρονάλντο έβαλε τρία, είχε ασίστ, δοκάρι και οδήγησε τη Ρεάλ στο 5-2 επί της Σοσιεδάδ, το οποίο ήρθε ξεκούραστα, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ραντεβού με την παρέα του Νεϊμάρ.

Bet on Alfa

Εβαλε το πρώτο στα 48 δευτερόλεπτα. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική. Η Σοσιεδάδ δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα από την πίεση και η Ρεάλ δεν τη λυπήθηκε. Στο 37′ τη διέλυε 4-0, είχε δύο δοκάρια και τέσσερις κλασικές ευκαιρίες που δεν μπήκαν για ελάχιστα. Στο β’ όμως οι Μαδριλένοι έριξαν ρυθμό, έκαναν λάθη στην άμυνα και χάλασαν κάπως την εικόνα τους με το τελικό 5-2. Το πιο θετικό όμως ήταν ότι ξέσπασε ο Κριστιάνο με το πρώτο χατ τρικ του για φέτος, ασίστ και δοκάρι.

Η αρχή έγινε με σούπερ σέντρα του CR7 και κεφαλιά του Λούκας Βάθκεθ. Ο Μπενζεμά βρήκε στο σίδερο (7′), όπως αργότερα και ο Κριστιάνο (33′). Ωστόσο, ο Πορτογάλος που ήταν στα καλά του, σκόραρε ανενόχλητος από κοντά (28′) και το ξαναέκανε με φοβερό άλμα και κεφαλιά (37′). Είχε και η Σοσιεδάδ δοκάρι στην επανάληψη (52′ Χουάνμι) και ενώ οι γηπεδούχοι απλά έπαιζαν με το ρολόι.

Ο Ογιαρθάμπαλ με ωραίο πλασέ μείωσε (74′), αλλά το τρίτο του Ρονάλντο (80′) από λάθος του Ρούγι σε σουτ του Μπέιλ ολοκλήρωσε το εξαιρετικό βράδυ του αρχισκόρερ της Βασίλισσας που με τη φανέλα της μετράει 43 χατ τρικ. Η άμυνα όμως εκτέθηκε εκ νέου με το δύσκολο και εύστοχο βολέ του Ιγιαραμέντι (85′). Γενικότερα λοιπόν Μαδριλένοι ήταν πολύ καλοί, ξεκούρασαν κάποιους βασικούς και έφτιαξαν κάπως τη διάθεσή τους ενόψει του μεγάλου ραντεβού με την Παρί, ενώ ανέβηκαν και για λίγο στην 3η θέση της La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (63′ Κόβατσιτς), Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (63′ Ισκο), Ασένσιο (73′ Μπέιλ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Νάβας, Ελουστόντο, Οντριοθόλα, Ντε λα Μπέγια, Ιγιαραμέντι, Θουρουτούθα (59′ Θουμπελδία), Τσάμπι Πριέτο, Κανάλες (59′ Μπαουτίστα), Ογιαρθάμπαλ, Χουάνμι (83′ Γκουρίντι).

 Πηγή:Gazzetta.gr
Autoremarketing

Bet on Alfa