ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠεριμένοντας τον ΚΟΑ

Περιμένοντας τον ΚΟΑ

Συνεδριάζει σήμερα, στις 12:00, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ. Για να δούμε εάν αυτή τη φορά θα λάβουν επιτέλους μια απόφαση για το αίτημα της Ομόνοιας να χρησιμοποιήσει το Μακάρειο Στάδιο. Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως, τα μέλη του Δ.Σ. αναμένουν την μελάτη των τεχνικών υπηρεσιών, ώστε να λάβουν απόφαση. Κι επειδή ο καιρός περνά και θα πρέπει κάποια στιγμή η Ομόνοια να λάβει μιαν απάντηση για να ξέρει ποια βήματα θα κάνει για την έδρα της στη νέα σεζόν, ευχόμαστε ότι αυτή τη φορά στον ΚΟΑ θα αποφασίσουν.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για να γίνουν έργα στο Μακάρειο, τα οποία στο κάτω – κάτω θα επωφεληθεί ο κυπριακός αθλητισμός, το Κράτος αφού σε αυτό ανήκει το στάδιο, και ακόμη να δώσουν απάντηση. Είναι κάποιες φορές για να διερωτάσαι τι στο καλό γίνεται σε αυτόν τον τόπο.

Μάλιστα, η Ομόνοια το έκανε ξεκάθαρο πως, έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει το Μακάρειο για 3-4 χρόνια αφού κινείται για εξεύρεση γης και ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου. Εφόσον ο ΚΟΑ ανάψει πράσινο φως, θα αρχίσουν άμεσα τα έργα. Βάσει των εκτιμήσεων που έγιναν, τα έργα μπορεί να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν. Φτάνει ο Οργανισμός να τοποθετηθεί άμεσα, σήμερα εάν είναι δυνατόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa