ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠιστή στο μεγάλο ραντεβού με Μπαρτσελόνα! (vid)

Πιστή στο μεγάλο ραντεβού με Μπαρτσελόνα! (vid)

Σε Βαρκελώνη και Λίβερπουλ περίμεναν την κόντρα τους από την ώρα που έγινε η κλήρωση των “8” και θα τα πουν όντως μετά τη νέα εντυπωσιακή νίκη των Reds στο Οπόρτο (1-4).

Bet on Alfa

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Πόρτο άγγιξε το γκολ με το ωραίο πλασέ του Ερέρα στα… 35 δευτερόλεπτα και γενικά συνέχισε με ένταση στο παιχνίδι της, δύναμη και σωστή πίεση. Ετσι, απέναντι σε μια Λίβερπουλ που έδειχνε είτε αιφνιδιασμένη είτε χαλαρή, στο 25λεπτο η στατιστική έλεγε… 13-0 τελικές προσπάθειες. Το θέμα, όμως, είναι τι λέει το σκορ και λίγο μετά, στο 28′, έλεγε 0-1 από την κοντινή προβολή του Μανέ. Και κάπως έτσι, το πρώτο ημίχρονο έφυγε αρκετά ήρεμα στη συνέχεια, αφού οι όποιες -όχι ότι υπήρχαν, αλλά λέμε τώρα- ελπίδες των Δράκων είχαν χαθεί.

Μάλλον φυσιολογικά, επομένως, στο δεύτερο ημίχρονο οι Πορτογάλοι κατέρρευσαν, ενώ η Λίβερπουλ βελτιώθηκε με την είσοδο του Φιρμίνο αντί του Οριζί. Και αφού βελτιώθηκε, έφτασε στο 0-2 στο 65′ με το πλασέ του Σαλάχ στο τετ α τετ στην αντεπίθεση, με τον Κλοπ να συνεχίζει τις αλλαγές του. Και η ομάδα του συνέχισε τα γκολ… Αφού πρώτα δέχθηκε το 1-2 στο 68′ από την κεφαλιά του Μιλιτάο σε στημένη φάση (κόρνερ), οι Reds ξαναβγήκαν μπροστά και αφού πρώτα έχασαν τρελή ευκαιρία με τον Μανέ σε κενή εστία, βρήκαν δίχτυα: Σέντρα του Χέντερσον και κεφαλιά του Φιρμίνο για το 1-3 στο 77′, κόρνερ και κεφαλιά του Φαν Ντάικ για το 1-4 στο 84′ και τώρα… Μπαρτσελόνα!

(Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Μιλιτάο, Φελίπε, Πέπε, Αλεξ Τέλες, Κορόνα (78′ Φερνάντο Σάντος_, Ντανίλο, Ερέρα, Μπραχίμι (81′ Μπρούνο Κόστα), Οτάβιο (46′ Σοάρες), Μαρεγκά.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Αλεξάντερ-Αρνολντ (66′ Γκόμες), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (71′ Χέντερσον), Φαμπίνιο, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Οριζί (46′ Φιρμίνο).


Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa