ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠλήρωσε την αστοχία του πρώτου μέρους και μια φάση...

Πλήρωσε την αστοχία του πρώτου μέρους και μια φάση αδράνειας στο δεύτερο

H OMONOIA έχασε πριν από λίγο από την ΑΕΚ με 1-0 σε παιχνίδι που έγινε στο  ΑΕΚ Αρένα, με την ομάδα μας να είναι κατά κράτος καλύτερη σε όλο το πρώτο 45λεπτό και να χάνει κυριολεκτικά τα άχαστα  για να πάρει προβάδισμα στον αγώνα, με δράστες τους Ραμίρες και τον Ντάρμπισαϊαρ, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν τις ευκαιρίες που βρήκαν.

Bet on Alfa

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ ανέβηκε, κέρδισε μέτρα όμως μέχρι το 60ο λεπτο δεν απείλησε ιδιαίτερα την ομάδα μας. Δυστυχώς όμως στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης στην μοναδική φάση αδράνειας της αμυντικής μας γραμμής, η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ με τον Τρισκόφσκι.

Το γκολ αυτό έδειξε να επειρεάζει τους ποδοσφαιριστές  μας, οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν είχαν καθαρό μυαλό για να απειλήσουν την εστία της ΑΕΚ. Οι αλλαγές του Ολίβα δεν βοήθησαν καθόλου αφού Αντόνια και Εντρένα που αντικατέστησαν τους Ζίβες και Ραμίρες έδειχνα να ψάχνονται.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σημέρα στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία όμως της έλειψε και πάλι το εύκολο γκολ. Από την άλλη όταν έμεινε πίσω στο σκορ δεν βρήκε αντίδραση πράγμα το οποίο πρέπει να δουλευτεί, γιατί σίγουρα θα συμβεί ξανά στο φετινό πρωτάθλημα

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δουλέψει σκληρά κατά την διάρκεια της διακοπής και να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα στο Γ.Σ.Π. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού θα σβήσει και την απογοητεύση από την σημερινή ήττα.

ΑΕΚ: Τόνιο, Σίλβα, Μοΐσοφ, Καταλά, Ιωάννου (75’Γκαρσία), Κάσες, Λαρένα (46’Χέφελ), Ακοράν, Ασούμπρε (71’Τομάς), Τρισκόφσκι, Φλοριάν

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Λόρα, Πρέτσε, Βύντρα, Λόπεθ, Γκόμεθ, Σοάρες, Μόντες, Ραμίρεζ (74’Τζαρσίνιο), Ζίβετς (74’Εντρένα), Ντάρμπισαϊρ.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa