ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠλησιάζει ο δημιουργικός μέσος

Πλησιάζει ο δημιουργικός μέσος

Κοντά στην υλοποίηση της τελευταίας μετεγγραφής βρίσκεται η Ομονοια. Δυο βδομάδες μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος και τρεις πριν να εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος, ο Άνχελ Γκόμεθ έχει εντατικοποιήσει την προσπάθεια ολοκλήρωσης της μετεγγραφής, που θα αφορά σε δημιουργικό μέσο.

Bet on Alfa

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ως στόχο η συγκεκριμένη προσθήκη να αφορά ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό και προσπαθεί να πάρει το καλύτερο. Πληροφορίες τον φέρουν να βρίσκεται μια ανάσα από την υλοποίηση της μετεγγραφής, καθώς έχει εντοπίσει τον εκλεκτό.

Ο Γκόμεθ κατέληξε στον ποδοσφαιριστή που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας, απομένει να τον πείσει να πει το «ναι», να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας. Εκτός απροόπτου, ο ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος να βοηθήσει με το «καλημέρα» την Ομόνοια.

Η ομάδα έδειξε στα φιλικά παιχνίδια ότι, έχει την ανάγκη από έναν δημιουργικό μέσο. Η προσθήκη θα αφορά σε κεντρικό μέσο, δηλαδή «box to box». Ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας αλλά θα είναι σε θέση και με τα τρεξίματά του να συμβάλει και ανασταλτικά. Τη θέση αυτή την καλύπτει έως τώρα ο Άλεξ Σοάρες, ο οποίος παρόλο που έχει αρκετά τρεξίματα, υστερεί στην μεταβίβαση.

Μια προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση, θα αυξήσει τις επιλογές και στόχος να δώσει μεγαλύτερη ποιότητα. Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις και ενδέχεται μέσα στην προσεχή βδομάδα να υπάρξει ανακοίνωση. Εκτός βέβαια κι αν ο εκλεκτός δεν είναι θετικός να αγωνιστεί στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να υποχρεώσει τον Γκόμεθ να αναζητήσει άλλο ποδοσφαιριστή.

Autoremarketing

Bet on Alfa