ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠλησιάζει το τέλος…

Πλησιάζει το τέλος…

Η 29 Μαΐου, που ορίστηκε η Καταστατική και Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου, πλησιάζει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από το Δ.Σ. της Ομόνοιας, μέχρι τότε θα προκύψει οριστική συμφωνία και υπογραφή των εγγράφων της συμφωνίας με τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου.

Bet on Alfa

Παρόλο που ο Κύπριος επιχειρηματίας που εδρεύει στην Αμερική, όπου διαμένει μόνιμα, ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι άλλο ποσό του λέχθηκε αρχικά ως χρέος του σωματείου και άλλο προέκυψε πρόσφατα. Είναι κάτι που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, όμως σύμφωνα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες, είναι ότι δεν υπάρχει θέμα απόσυρσης της πρότασης από πλευράς του Παπασταύρου.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως, αν όχι σήμερα μέσα στα επόμενα 1-2 24ωρα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και θα πέσουν οι υπογραφές.

Εξάλλου, ενόψει της Καταστατικής και Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ο Σύλλογος ενημέρωσε για την κατάσταση των Μελών του, που είναι η εξής: Τα εγγεγραμμένα Μέλη στο Μητρώο Μελών του Συλλόγου είναι 2.018. Κατά ηλικιακές κατηγορίες είναι ως ακολούθως:18-39 ετών: 744 Μέλη (37.0%), 40-65 ετών: 1.022 Μέλη (50.6%), 65+ ετών: 252 Μέλη (12.4 %). Μέχρι στιγμής, δικαίωμα ψήφου στην επικείμενη Καταστατική και Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν 1.129 Μέλη, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί, καθώς εισπράξεις συνδρομών θα γίνονται στις 29/05/2018, στον χώρο των Συνελεύσεων.

Autoremarketing

Bet on Alfa