ΑρχικήUncategorizedΠοδοσφαιρικό θράσος που να θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ...

Ποδοσφαιρικό θράσος που να θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ…

Παιχνίδια όπως ένα “αιώνιο” ντέρμπι είναι Checkpoints για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων κόντρα στον “αιώνιο”, που η νίκη είναι κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς φαίνεται το μέταλλο πρωταθλητή και το ποδοσφαιρικό θράσος.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και του πρωταθλητισμού χρειάζεται να κτίσει πάνω σε ένα ρόστερ που το DNA του να θυμίζει ποδοσφαιρικό θράσος εφάμιλλο της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το είχαμε τονίσει σε πολλά άρθρα στο παρελθόν ότι ανεξαρτήτως ελπίδων για έξοδο στην Ευρώπη η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειαζόταν να βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ ακριβώς για την εμπειρία των συνεχόμενων ντέρμπι.

Η παρουσία της ομάδας των τελευταίων αγωνιστικών με αποκορύφωμα το αιώνιο ντέρμπι αφήνει επιδοφόρα μηνύματα ενόψει της σεζόν που ακολουθεί. Υπάρχουν μονάδες παικτών με νοοτροπία νικητή στην ομάδα που κοιτάζουν τον αντίπαλο στα μάτια και αυτοί τραβούν και την υπόλοιπη ομάδα. Πιστώνουμε  τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πολύ καλή δουλειά που επιτελείται προς αυτή την κατεύθυνση της ψυχολογίας και είναι ευχής έργο αν από του χρόνου αυτή η νοοτροπία εμπεδωθεί από την πλειοψηφία των παικτών του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa