ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠοδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Youth Λονδίνου συμμετείχαν στην προπόνηση της...

Ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Youth Λονδίνου συμμετείχαν στην προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17!

Με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Youth Λονδίνου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17! Η ΟΜΟΝΟΙΑ Youth Λονδίνου βρίσκεται εδώ και μέρες στην Κύπρο για προετοιμασία και με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο «Ηλίας Πούλλος».

Bet on Alfa

Επιπλέον προγραμματίζονται και άλλες ενέργειες στο πλαίσιο της φιλοξενίας που θα προσφέρει η ομάδα μας στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Youth Λονδίνου, οι οποίοι είναι άξιοι επαίνου καθώς με τη δράση τους κρατούν ψηλά την ιδέα, τις αξίες και τα ιδανικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Μεγάλη Βρετανία! Έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ Youth Λονδίνου και με πρωτοβουλίες σαν αυτές γίνονται ισχυρότεροι.

Οι συμπατριώτες μας που ζουν μόνιμα εδώ και χρόνια στην αγγλική πρωτεύουσα, έχουν ιδρύσει την Ακαδημία τους το 1984. Σε αυτήν προπονούνται παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 18 χρόνων, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο συμμετέχουν στο παροικιακό πρωτάθλημα, που αποτελείται από 24 ομάδες. Στόχος τους είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στο μέλλον θα έχουν ως πρώτη τους επιλογή το κυπριακό πρωτάθλημα και φυσικά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Χθες κάποιοι συμμετείχαν στην προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17.

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Youth Λονδίνου, Ανδρέας Χαραλάμπους, μίλησε για την επίσκεψη στην Κύπρο και τους στόχους της Ακαδημίας: «Είναι με μεγάλη χαρά που ήρθαμε για κάποιες μέρες στην Κύπρο. Αυτή είναι η πατρίδα μας και το δεύτερο μας σπίτι. Κάποια παιδιά της Ακαδημίας μας θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Στόχος μας στο μέλλον είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ!».

Autoremarketing

Bet on Alfa