ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Έντονες πιέσεις προς τον ΚΟΑ για να...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Έντονες πιέσεις προς τον ΚΟΑ για να μην δοθεί η άδεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται στο Μακάρειο από τη νέα χρονιά

Ως γνωστόν  η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταθέσει εδώ και αρκετές ημέρες την πρόταση της στον ΚΟΑ για μετακόμιση της στο Μακάρειο Στάδιο από τη νέα χρονιά. Μια πρόταση που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περιλάμβανε μάλιστα και ένα πολύ σεβαστό ποσό για ανοικοδόμηση μέρους του σταδίου της πρωτεύουσας.

Bet on Alfa

Παρά το γεγονός ότι στην  συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τις τεχνικές υπηρεσίες του ΚΟΑ το κλίμα και οι ενδείξεις ήταν πάρα πολύ θετικές, παρατηρείται μια άνευ λόγου και αιτίας κωλυσιεργία  από τον Οργανισμό για να δώσει την τελική του απάντηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε προκύπτουν  έντονες πολιτικές παρεμβάσεις και πιέσεις προς τα μέλη του Δ.Σ του ΚΟΑ για  να απορρίψουν την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάτι που αν τελικά συμβεί θα πρόκειται για μέγα πολιτικό σκάνδαλο, από την στιγμή μάλιστα που η ομάδα μας εξέφρασε επιθυμία να δώσει μια πολύ γενναιόδωρη εισφορά για να γίνουν βελτιωτικά έργα στο Μακάρειο Στάδιο.

Ευελπιστούμε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης θα τηρήσει τις δεσμεύσεις που έκανε με την ανάληψη των καθηκόντων του, ότι στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα δεν χωράνε οι όποιες πολιτικές παρεμβάσεις και αδικίες.

Εξάλλου όσοι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν άλλου είδους συμφέροντα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαρη πως δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Γ.Σ.Π και αν δεν καρποφορήσει η συνεργασία με το Μακάρειο Στάδιο, το πιο πιθανόν να ψάξει για άλλες εναλλακτικές, όποιο κι αν είναι το κόστος και το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa