ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠολυβίου: «Θέλουμε και το πρωτάθλημα!»

Πολυβίου: «Θέλουμε και το πρωτάθλημα!»

Ο προπονητής της Ομόνοιας / Αραράτ, Κώστας Πολυβίου, μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Τα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί στον Super Sport FM 104.0:

Bet on Alfa

Για τον χθεσινό τελικό: «Ήταν πολύ καλή προσπάθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σίγουρα το 8-1 δείχνει ότι ο αντίπαλος δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει. Ήμασταν σε εξαιρετική μέρα. Δεν άφησαν οι παίκτες μου τους αντιπάλους μας να κάνουν το παιχνίδι τους».
Για το αν μπορεί για το νταμπλ: «Θέσαμε στόχους από την αρχή. Δείξαμε ότι είμαστε η πιο σταθερή ομάδα της περιόδου. Ελπίζω να φανούμε τυχεροί και να πάρουμε και το πρωτάθλημα στο τέλος της περιόδου».
Για το ότι είναι ο πρώτος του τίτλος στην προπονητική: «Ναι, είναι ο πρώτος μου τίτλος στην προπονητική αυτός, καθώς πέρσι παρόλο που ήμασταν σε δυο τελικούς δεν πήραμε κάποιον. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλοι τίτλοι στην πορεία».
Για το τι άλλαξε φέτος: «Πέρσι δεν είχα αρκετό χρόνο να δουλέψω με τα παιδιά γιατί προσλήφθηκε όταν άρχισε το πρωτάθλημα, ενώ φέτος είναι εντελώς διαφορετικό. Είχαμε θέση τον στόχο να φτάσουμε μέχρι το τέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είμαστε πολύ κοντά για να τα καταφέρουμε».
Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Με βάση τη χθεσινή εμφάνιση πρέπει δεν φοβόμαστε κανένα σε οποιαδήποτε έδρα. Σπάσαμε πολύ δύσκολες έδρες φέτος και θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο».
Για τον Σαλάχ: «Είμαι μεγάλος φαν της Λίβερπουλ και του Σαλάχ. Είναι δύσκολο να τον κοουτσάρω αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να τον είχα στη διάθεσή μου».

Autoremarketing

Bet on Alfa