ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠολύ περισσότερα από τρείς βαθμούς....

Πολύ περισσότερα από τρείς βαθμούς….

Η αυριανή αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΑΕΚ Αρένα δεν είναι καθόλου εύκολη. Απέναντι της θα βρει μια ομάδα ποιοτική, δεμένη, πιο έτοιμη (λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων), που  όποτε χάσει στην έδρα της αποτελεί ΕΙΔΗΣΗ.

Bet on Alfa

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα τα πράγματα οτιδήποτε άλλο παρά εύκολα είναι για τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπέργκ. Βέβαια η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ταξιδέψει αποφασισμένη στην Αρένα και πανέτοιμη να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ, με σεβασμό, όμως χωρίς φόβο.

Η ομάδα μας στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος απέδειξε ότι διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται για να βρεθεί ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα. Και στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς καλείτε να δηλώσει παρών.

Αν έρθει το διπλό αύριο το βράδυ στην Αρένα τα οφέλη για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πολλαπλά. Πολύ περισσότερα από τους τρείς βαθμούς. Η ψυχολογία της ομάδας καθώς και του κόσμου θα ανέβει στα ύψη και θα αυτό θα δώσει τεράστια ώθηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Παράλληλα θα αποδείξουμε ότι η ομάδα μας επέστρεψε δυναμικά και είναι πανέτοιμη να κερδίσει κάθε αντίπαλο, σε κάθε έδρα.

Ας τα έχουν λοιπόν υπόψιν  όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και με τσαμπουκά να μπουν αύριο στο γήπεδο και να τα δώσουν όλα. Και να είναι σίγουροι ότι αν καταφέρουν να κερδίσουν η συνέχεια θα είναι πρωτόγνωρη γι’ αυτούς.

Autoremarketing

Bet on Alfa