ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοτέ με Κλοπ, ποτέ τον Οκτώβριο

Ποτέ με Κλοπ, ποτέ τον Οκτώβριο

Μπάλα, ντέρμπι, Αγγλία, φόρμα και παράδοση. Όλα αυτά συνθέτουν ένα μοναδικό παζλ. Αν μάλιστα κρατήσουμε την τελευταία λέξη (παράδοση), τότε σίγουρα μιλάμε για Πρέμιερ Λιγκ, αφού οι Άγγλοι λατρεύουν να παίζουν με τα στατιστικά.

Bet on Alfa
 Να παίζουν… με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή η συνήθεια λοιπόν που έγινε λατρεία στο Νησί, στα ντέρμπι εκτοξεύεται. Κι όταν μιλάμε για ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, ο πυρετός ανεβαίνει, χτυπά κόκκινο. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι παίζουν οι Κόκκινοι Διάβολοι κόντρα στους Κόκκινους του Άνφιλντ.

Η φόρμα δείχνει… Λίβερπουλ

Τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά το χειροπιαστό, αγωνιστικό κομμάτι. Η Λίβερπουλ μετρά 8 στα 8 κι αν κερδίσει στο ντέρμπι θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της Τσέλσι του Μουρίνιο που κρατά από το 2005-2006, όταν και οι μπλε του Λονδίνου είχαν κάνει εκκίνηση με 9 στα 9!

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη είναι 15 βαθμούς πίσω από τους κόκκινους, κάνοντας τραγικό ξεκίνημα, με τον Σόλσκιερ να βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Ακούγεται το όνομα του Αλέγκρι για διάδοχος, ενώ Πογκμπά και Ντε Χέα είναι απόντες, καθώς το ίδιο και ο Λίνγκαρντ.

Εδώ όμως μιλάμε για ένα ντέρμπι ολκής και οι ισορροπίες μπορούν να αλλάξουν από πολλούς παράγοντες. Δείτε τις αποδόσεις για τον αγώνα.

Ποτέ την Κυριακή; Σίγουρα ποτέ με Κλοπ, ποτέ τον Οκτώβρη

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε λένε πολλοί, υπάρχει όμως κι η άλλη άποψη, ότι οι παραδόσεις χτίζονται κι είναι τόσο δυνατές που επηρεάζουν το πνεύμα και την ψυχολογία.

Το ντέρμπι είναι Κυριακή και διαβάζοντας την παράδοση, θυμηθήκαμε τη μοναδική ταινία του Ζυλ Ντασέν, «Ποτέ την Κυριακή». Μία ταινία που το 1960 έκανε αίσθηση με πρωταγωνίστρια τη Μελίνα Μερκούρη και δίπλα της τον ίδιο τον Γάλλο σκηνοθέτη, αλλά και τον Γιώργο Φούντα.

Η παράδοση λοιπόν του ντέρμπι δείχνει τα εξής. Ο Κλοπ δεν έχει κερδίσει ΠΟΤΕ στο Θέατρο των Ονείρων. Σε τέσσερα ματς έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Επίσης, η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει ΠΟΤΕ στην ιστορία της μήνα Οκτώβριο σε αυτό το γήπεδο. Σε εννέα παιχνίδια έχει πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η δεκάδα περιμένει να συμπληρωθεί ή μήπως η Λίβερπουλ θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της Τσέλσι και την επόμενη αγωνιστική θα προσπαθήσει να το σπάσει;

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τη Λίβερπουλ και μάλιστα ξεκάθαρο. Η συνέχεια στις οθόνες μας… την Κυριακή το απόγευμα στις 18:30.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa