ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠού πας χωρίς νίκη σε ντέρμπι…

Πού πας χωρίς νίκη σε ντέρμπι…

Άλλο ένα ντέρμπι πέρασε και η Ομόνοια δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Απολογισμός σε τέσσερα ντέρμπι: μιαν ισοπαλία και τρεις ήττες. Χθες, απέναντι στον πιο αδύνατο αντίπαλο σε ντέρμπι, βάσει βαθμολογικής θέσης και πορείας, η Ομόνοια και πάλι δεν πέτυχε τον στόχο της. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε σ’ ένα χρονικό σημείο που δεν ήταν καθόλου καλή και έχοντας ένα ολόκληρο ημίχρονο μπροστά της για να αντιδράσει, να φθάσει σ’ ένα δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη, δεν το έκανε.

Bet on Alfa

Είναι ξεκάθαρο πως, χωρίς νίκη σε ντέρμπι δεν πας πουθενά. Επιβάλλεται να κερδίσει σ’ ένα μεγάλο ματς, ώστε να ανακτήσει αυτοπεποίθηση. Η σημασία του χθεσινού ματς ήταν τεράστια, όμως και πάλι η ομάδα έβγαλε αδυναμίες, όσο βελτίωση κι αν παρουσιάζει, με αποτέλεσμα να έχει απώλεια άλλων δυο βαθμών, φθάνοντας τους 17. Από τους 30 που διεκδίκησε, πήρε μόλις 13. Επίσης, πέτυχε 9 γκολ σε 10 αγώνες, μέσος όρος λιγότερο από ένα γκολ ανά ματς. Αριθμοί που φανερώνουν την αδυναμία της ομάδας στο σκοράρισμα, γεγονός που δεν της επιτρέπει να διεκδικήσει τον στόχο της εάν δεν αλλάξει η εικόνα της.

Επίσης, ο αργός ρυθμός ανάπτυξης του παιχνιδιού της Ομόνοιας, είναι ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε και χθες. Η ομάδα θέλει ταχύτητα. Το παιχνίδι της είναι προβλεπτό λόγω και της αργής ανάπτυξης. Σαφώς και επιβάλλεται να ανεβάσει ταχύτητα. Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν τον Ιανουάριο θα πρέπει να έχουν το στοιχείο της ταχύτητας, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει η εικόνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa