ΑρχικήDaily NewsΠράσινες μαμάδες ξεσηκωθείτε!!

Πράσινες μαμάδες ξεσηκωθείτε!!

Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Άρη στο ΓΣΠ. Με δικαίωμα παρουσίας μόνο για συνταξιούχους και παιδιά κάτω των 12 που θα συνοδεύονται από τις μητέρες τους.

Bet on Alfa

Για τα περήφανα γηρατειά της ομάδας μας δεν έχουμε αμφιβολίες! Θα είναι εκεί, ξανά στην κερκίδα για να δουν την ομάδα της καρδίας τους. Μια ομάδα που στήριξαν σε πολύ πιο δύσκολες εποχές… Όταν το να είσαι Ομονοιάτης ήταν μίασμα, όταν έβγαιναν πιστόλια στα χωμάτινα γήπεδα και στην απουσία τηλεοπτικής κάλυψης, γίνονταν τα πιο μεγάλα αίσχη…

Ο κλήρος λοιπόν, πέφτει στις ‘πράσινες μαμάδες”… Τι καλύτερο, από ένα Σαββατιάτικο απόγευμα σε ένα γήπεδο με μόνο παιδιά, για να παρακολουθήσεις ένα παιχνίδι; Ξεσηκωθείτε λοιπόν… Οργανώστε την παρέα και ετοιμαστείτε για γήπεδο… Θέλουμε παλμό, θέλουμε τέμπο!!

Και κάτι τελευταίο… Προς όλους τους μικρούς πράσινους φίλους, τις μικρές πράσινες φιλενάδες… Η ομάδα μας σας έχει ανάγκη!! Μια γεμάτη κερκίδα με παιδιά θα δώσει δύναμη στους παίκτες μας. Και μετά με την καλή εμφάνιση με την Σαλαμίνα, έχουν ανάγκη το χειροκρότημα σας!  Σε όσες μαμάδες ακόμα το σκέφτονται λοιπόν, ξεκινάτε την μουρμούρα… Τα τείχη θα πέσουν!!

Autoremarketing

Bet on Alfa