ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρέπει να πάρει γκολ και από άλλους

Πρέπει να πάρει γκολ και από άλλους

Έξι γκολ από τα δώδεκα που πέτυχε η Ομόνοια, προήλθαν από τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα που μοιάζει με τις πρώτες δύο σεζόν στην Ομόνοια, στις οποίες στο τέλος αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος. Σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα να έχει ένα δεινό σκόρερ.

Bet on Alfa

Από την άλλη, είναι σημαντικό όμως να παίρνει γκολ και από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Κι αυτό καθώς, θα έλεθει αναπόφευκτα κάποια στιγμή που ο Ματ για οποιοδήποτε λόγο να μην έχει την ίδια… ρέντα. Μακάρι να μην έλθει ποτέ αλλά είναι πιθανό. Γι’ αυτό στο σκοράρισμα καλούνται να συμβάλουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι μεσοεπιθετικοί.

Στην ομάδα υπάρχουν οι ποιοτικοί μέσοι και επιθετικοί ποδοσφαιριστές, ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Τιάγκο, Μποτεάκ, Ορτέγα, Γκόμεθ, Έζρα, Χριστοφή, είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν με διάφορους τρόπους. Με το παιχνίδι της αλλά και την αποφασιστικότητα των ίδων, θα πρέπει η Ομόνοια να τους αξιοποιήσει και αν μην στηρίζεται μόνο στον Άγγλο στο γκολ.

Τα 12 γκολ σε εννέα αγώνες είναι λίγα και θα πρέπει η Ομόνοια να βρει τρόπους να φθάνει με μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, εάν είναι δυνατό να «καθαρίζει» τα ματς. Μέχρι στιγμής δεν έχει πετύχει σε κανένα παιχνίδι της πέρα των δύο τερμάτων, κι ενώ είχε τις ευκαιρίες να το κάνει αλλά δεν τις αξιοποίησε. Είναι κάτι που ίσως να πρέπει να δουλέψει περισσότερο στη συνέχεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa