ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροέχει το κεφάλαιο αποχωρήσεις

Προέχει το κεφάλαιο αποχωρήσεις

Η σεζόν, που κανείς δεν θέλει να θυμάται, ολοκληρώνεται αύριο για την Ομόνοια στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Το μαρτύριο θα λάβει τέλος και αμέσως όλοι θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στον προγραμματισμό, που τρέχει εδώ και καιρό.

Bet on Alfa

Πολλά τα ζητήματα που απασχολούν, όμως από τη Δευτέρα εκείνο που θα τρέξει περισσότερο είναι το κεφάλαιο των αποχωρήσεων. Παρόλο που τίποτα δεν έχει λεχθεί επίσημα, εννέα ποδοσφαιριστές θεωρούνται σίγουροι ότι θα αποχωρήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλοι. Αυτοί που είναι στην πόρτα της εξόδου και διατηρούν συμβόλαιο, είναι οι Μεχίας, Γκαφούρ, Λοέ, Ζίβετς και Εντρένα. Επίσης, θα αποχωρήσουν και οι Βύντρα, Λόρα, Σοάρες και Ατζαγκούν, ολοκληρώνεται η συνεργασία τους με την Ομόνοια.

Με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, έχει ήδη αρχίσει ένας κύκλος συζητήσεων με στόχο το συντομότερο να υπάρξει κατάληξη. Θα χρειαστεί υπομονή, με τον Σύλλογο να προσπαθεί να βρει λύση με το λιγότερο δυνατό κόστος. Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ είναι επιβεβλημένες, με την ευχή ότι θα είναι η τελευταία φορά που παρατηρείται αυτό το σκηνικό. Προσδοκώντας ότι, η Ομόνοια θα μπορέσει επιτέλους να «χτίσει» βασικό κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Autoremarketing

Bet on Alfa