ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠροετοιμάζεται ενόψει πρεμιέρας η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 (δηλώσεις Ανδρέα Νικολάου)

Προετοιμάζεται ενόψει πρεμιέρας η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 (δηλώσεις Ανδρέα Νικολάου)

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας στην πρεμιέρα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο (21/09).

Bet on Alfa

Το σύνολο του Ανδρέα Νικολάου, αποτελείται ως επί το πλείστων από τους ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν πέρσι αήττητοι το πρωτάθλημα U15 έτσι υπάρχουν και φέτος αρκετές προσδοκίες από τους νεαρούς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σταθερή, σωστή και πειθαρχημένη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Η ομάδα ήταν ικανοποιητική στους φιλικούς αγώνες που δώσαμε και οι μικροί φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί σε αυτό που θέλουμε να παίζουν. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι αυτά τα παιδιά κατέκτησαν αήττητοι πρωτάθλημα με την U15 και θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Θέσαμε ως βασικό στόχο τη βελτίωση σε θέματα όπως νοοτροπία, τακτική, τεχνική» δήλωσε για την προετοιμασία της ομάδας ο προπονητής, Ανδρέας Νικολάου.

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας είπε: «Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Περιμένουμε τον αγώνα με ανυπομονησία και θέλουμε να κερδίσουμε».

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 09:00 στα γήπεδα του Pascal.

Autoremarketing

Bet on Alfa