ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροκλητικοί για ακόμα μια φορά στον ΚΟΑ, αγνοούν τις...

Προκλητικοί για ακόμα μια φορά στον ΚΟΑ, αγνοούν τις επιστολές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Στον ΚΟΑ για ακόμα μια φορά έχουν προκλητική στάση απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία εδώ και 15μέρες στέλνει επιστολές χωρίς να παίρνει απαντήσεις.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου στάλθηκε επιστολή στη Γενική Διευθύντρια, κ.Μαίρη Παπαμιλτιάδους, μέσω της οποίας ζητούσε επίσημη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ για συζήτηση του αιτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για νέο γήπεδο στην περιοχή του Μακαρείου. Επίσης, την ίδια μέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ με άλλη επιστολή τους ανέφερε πως σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας φαίνεται ότι παραβιάζονται πρόνοιες της νομοθεσίας και πως δεν προσφέρεται ασφάλεια και σωστή αστυνόμευση και καλό θα ήταν όπως πάψει προσωρινά να λειτουργεί μέχρι να υλοποιηθούν όσα χρειάζονται για να εφαρμόζονται οι πρόνοιες της αστυνόμευσης και της ασφάλειας. Ούτε και σε αυτή πήρε οποιανδήποτε απάντηση.

Με νέα επιστολή στις 13 Ιουνίου και πάλι προς την Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, έγινε προσπάθεια για συνάντηση και συζήτηση του θέματος. Ούτε αυτή τη φορά κατέστη εφικτό, αφού και πάλι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έλαβαν καμία απάντηση.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζητούν από την ΚΟΠ να εγγυηθεί την ασφάλεια του κόσμου σε περίπτωση που δεν γίνουν τα έργα που λέει η αστυνομία.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa