ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠροπονήθηκε στο Doorwerth η Εθνική Ελπίδων

Προπονήθηκε στο Doorwerth η Εθνική Ελπίδων

Με προπόνηση στο Doorwerth συνεχίστηκε ψες  ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει Ολλανδίας.

Bet on Alfa

Δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της Τρίτης, το βάρος επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ήταν ξεκάθαρος προς τους διεθνείς μας.

Ο Νίκος Ανδρονίκου θέλει από κάθε ποδοσφαιριστή που θα πάρει θέση βασικού, να γνωρίζει άριστα το ρόλο του για να παρουσιαστούμε καλά οργανωμένοι απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα όπως η Ολλανδία γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ανάλογη αγωνιστική παρουσία με απαιτήσεις.

Ο κύκλος της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί απόψε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, στο Stadion De Vijverberg, γήπεδο που χρησιμοποιεί η De Graafschap και αγωνίζεται στη δεύτερη Κατηγορία του Πρωταθλήματος της Ολλανδίας.

Το πλάνο δράσης για τον αγώνα με την Ολλανδία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει μετά τη Δευτέρα και πιθανολογείται πως θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε στη Νορβηγία.

Την Τρίτη εκτός από τον αγώνα μας με την Ολλανδία, για τον έβδομο όμιλο θα διεξαχθεί το παιχνίδι Λευκορωσία – Πορτογαλία.

Για τους Ολλανδούς σημειώνεται ότι θα είναι ο πρώτος αγώνας στη διοργάνωση.

Autoremarketing

Bet on Alfa