ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροπονητή που ξέρει τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και τώρα!

Προπονητή που ξέρει τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και τώρα!

Το μοντέλο διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας μπορεί να άλλαξε, όμως δυστυχώς οι παθογένειες του παρελθόντος συνεχίζουν ακόμα να μας ακολουθούν.

Bet on Alfa

Τώρα κάποιοι θα πουν ότι γίναμε μετά Χριστό προφήτες, όμως δυστυχώς η επιλογή ενός προπονητή άπειρου, ο οποίος δεν γνωρίζει τις Κυπριακές πραγματικότητες,  και όπως ο ίδιος απέδειξε δεν ήταν καθόλου διατεθειμένος να καταλάβει τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν εξ αρχής λανθασμένη.

Πιστώνουμε τον κύριο Ολίβα με αγνές προθέσεις και ως έναν άνθρωπο που ποτέ δεν έψαξε δικαιολογίες για τις ήττες. Όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να τον πιστώσουμε για τις επιλογές του πριν και κατά την διάρκεια των 5 επίσημων αγώνων που έδωσε η ομάδα μας. Δυστυχώς αδίκησε τον εαυτό του αλλά κυρίως αδίκησε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί είναι εμφανέστατο πως στο ροστέρ του είχε ποδοσφαιριστές ποιοτικούς, τους οποίους δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί σωστά.

Πλέον ο Ολίβα αποτελεί παρελθόν και επειδή δεν υπάρχει χρόνος και κυρίως βαθμοί για χάσιμο η επιλογή ενός προπονητή που να γνωρίζει τις Κυπριακές πραγματικότητες αλλά κυρίως να γνωρίζει τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μονόδρομος.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να προτείνουμε ονόματα. Άλλωστε δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Η δουλεία αυτή είναι του κύριου Παπασταύρου και των συνεργατών του, και ελπίζουμε η επιλογή να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανακάμψει!

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa