ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροπονητικό κέντρο και φιλικά παιχνίδια

Προπονητικό κέντρο και φιλικά παιχνίδια

«Τρέχουν» ταυτόχρονα πολλά ζητήματα στο θέμα του προγραμματισμού στην Ομόνοια και είναι απόλυτα λογικό, από τη στιγμή που οι αλλαγές που θα προκύψουν είναι πολλές. Ένα κεφάλαιο που θα κλείσει άμεσα, μέσα στα επόμενα 24άωρα είναι κι αυτό του προπονητικού κέντρου που θα «χτιστεί» η ομάδα για τη νέα περίοδο.

Bet on Alfa

Η προετοιμασία θα αρχίσει αρχές Ιουλίου και μέσα του ίδιου μήνα η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο, εκεί που θα τεθούν οι βάσεις. Ήδη οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα του προγραμματισμού, διευθυντής ποδοσφαίρου και τεχνικός διευθυντής, έχουν ζητήσει και έχουν πάρει προσφορές από συγκεκριμένα κέντρα τα οποία και αξιολογήθηκαν προηγουμένως. Αναλόγως θα γίνει και η επιλογή. Σημαντικό κριτήριο είναι και τα φιλικά που θα μπορούν να γίνει τη συγκεκριμένη περίοδο αφού ο στόχος είναι να υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι.

Επικρατέστερες χώρες για επιλογή προπονητικού κέντρου είναι, η Ολλανδία, η Πολωνία και η Ισπανία, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει κάτι άλλο. Επίσης, γίνονται σκέψεις και για μετάβαση της ομάδας στις Πλάτρες, όπως έγινε και πέρσι, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Η απόφαση ανήκει στον τεχνικό διευθυντή.

Ακόμη, γίνονται σκέψεις για τη διευθέτηση φιλικού ή φιλικών αγώνων στην Κύπρο, με εγνωσμένης αξίας ομάδες, που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να μετρήσει δυνάμεις πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (25 Αυγούστου) αλλά και θα δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να δει την ομάδα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Autoremarketing

Bet on Alfa