ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροπόνηση στις 21:00 για την Εθνική μας σήμερα.

Προπόνηση στις 21:00 για την Εθνική μας σήμερα.

Με προπόνηση στο Στάδιο «Κing Βaudouin» των Βρυξελλών ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Bet on Alfa

Είναι ο τελευταίος αγώνας για την ομάδα μας στη διοργάνωση, μέσα στην έδρα της καλύτερης ομάδας του ομίλου η οποία σε εννέα αγώνες μάζεψε 25 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες και μια ισοπαλία (με την Ελλάδα). 

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 21:00 (ώρα Κύπρου) ενώ θα προηγηθεί στις 19:15 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας. 

Ο αγώνας της Τρίτης θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Πρόκειται για μια αποστολή με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα μας, όμως, όπως τονίζει επανειλημμένα στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν, κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος πριν αρχίσει. 

Στην αποστολή στο Βέλγιο βρίσκονται οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές:Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Φάνος Κατελάρης, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Μερκής, Ρενάτο Μαρκάσα, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Βασιλείου, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Βασίλης Παπαφώτης, Χάμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστωρ Μυτίδης.

Autoremarketing

Bet on Alfa