ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠροπώληση για ΑΕΚ Αρένα... 20 ευρώ το κανονικό!

Προπώληση για ΑΕΚ Αρένα… 20 ευρώ το κανονικό!

Αρχίζει την Τετάρτη (08/03) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο στάδιο “ΑΕΚ Αρένα”, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος. 

Bet on Alfa

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00. Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 17:30.

Δεν θα λειτουργήσουν τα ταμεία του σταδίου,  την ημέρα του αγώνα, κατόπιν απόφασης της αστυνομίας.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεσή τους 660 εισιτήρια για το Βόρειο πέταλο του σταδίου, αριθμός που πιθανό να μην ικανοποιήσει τη ζήτηση που θα προκύψει. 

Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου θα έχουν την Τετάρτη (08/03) και την Πέμπτη (09/03) οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Από την Παρασκευή (10/03), εάν παραμείνουν διαθέσιμα εισιτήρια, θα τεθούν στη διάθεση του υπόλοιπου κόσμου της ομάδας μας. 

Αγορά και χρήση εισιτηρίου:

Η αγορά εισιτηρίου θα γίνεται μόνο από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”. 

Για την αγορά εισιτήριου είναι απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη πολιτικής ταυτότητας από τον φίλαθλο για τον οποίο προορίζεται το κάθε εισιτήριο. Χωρίς την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας, δεν θα είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίου. Τα στοιχεία αυτά θα τα κρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν πρόκειται να δοθούν οπουδήποτε αλλού. Κατά την αγορά εισιτηρίου, ο Σύλλογος θα αναγράφει σε αυτό το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό πολιτικής ταυτότητας του φίλαθλου.  

Ο κάθε φίλαθλος, κατά την είσοδό του στο στάδιο, θα πρέπει να προσκομίσει την πολιτική του ταυτότητα και το εισιτήριο αγώνα, στο οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του και ο αριθμός πολιτικής του ταυτότητας. Σε περίπτωση που τα στοιχεία της πολιτικής ταυτότητας και τα στοιχεία που θα αναγράφονται στο εισιτήριο δεν ταυτίζονται, τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο. 

Τονίζεται, επίσης, ότι το εισιτήριο δεν είναι μεταβιβάσιμο. Η χρήση του θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον φίλαθλο του οποίου τα στοιχεία αναγράφηκαν αρχικά στο εισιτήριο. 

Σημειώνεται, ωστόσο, πως το εισιτήριο θα παραμένει στην κατοχή του φίλαθλου κατά την είσοδό του στο στάδιο. Συνεπώς τα στοιχεία που αναγράφονται σε αυτό, δεν θα περιέλθουν στην κατοχή τρίτου, πέραν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Τα ωράρια λειτουργίας των εκδοτηρίων “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”:

• Τετάρτη (15:00 – 18:30), Πέμπτη και Παρασκευή (09:00 – 13:00 και 15:00 – 18:30). Σάββατο και Δευτέρα (09:00 – 14:00)

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα:

• Κανονικό: €20

• Μαθητικό: €10

• Παιδικό: δωρεάν στην είσοδο για παιδιά κάτω των 12 χρόνων. Για τα παιδικά εισιτήρια δεν απαιτείται η διαδικασία της αναγραφής ονοματεπώνυμου και αριθμού πολιτικής ταυτότητας.

Autoremarketing

Bet on Alfa