ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρος διακοπή συμβολαίου με την Primetel

Προς διακοπή συμβολαίου με την Primetel

Χωρίζουν όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι της Ομόνοιας με την Primetel. Πληροφορίες φέρουν την εταιρεία Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ να έχει αποφασίσει όπως διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο με την Primetel, που προνοεί συμφωνία για την πενταετία 2019-2024. Κι αυτό καθώς, ενώ ζήτησε όπως ικανοποιηθούν συγκεκριμένοι όροι αυτό δεν έγινε και ήδη έχει ξεπεραστεί το χρονικό περιθώριο, γεγονός που οδηγεί την Ομόνοια στην απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της με τηνPrimetel.

Bet on Alfa

Το θέμα χειρίζονται οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας, που έχουν μελετήσει το θέμα. Μάλιστα, φαίνεται να έχει ενημερωθεί και η πλευρά της Primetel για την πρόθεση της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο. Στην Ομόνοια το έκαναν ξεκάθαρο από την αρχή προς την άλλη πλευρά πως, το ποσό με το οποίο είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη διοίκηση του σωματείου, δεν ανταποκρίνεται στον απαιτούμενο βαθμό του ονόματος της Ομόνοιας. Θεωρούν πως, αξίζει πολύ περισσότερα.

Εφόσον η Ομόνοια κάνει πράξη την απόφασή της για να διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο με την τηλεοπτική πλατφόρμα στην οποία ανήκει τα τελευταία χρόνια, είναι ξεκάθαρο πως οι δυο πλευρές θα λύσουν τη διαφορά τους δικαστικώς. Στην Ομόνοια, όμως, έχουν μελετήσει επισταμένα το θέμα και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν όλα τα νόμιμα συμφέροντα του Συλλόγου.

Autoremarketing

Bet on Alfa