ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροσφέρεται για το δύο στα δύο

Προσφέρεται για το δύο στα δύο

Η Ομόνοια έκανε το καθήκον της απέναντι στην Αλκή, στην πρεμιέρα, πήρε τη νίκη και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Πλέον, καλείται να δώσει ένα δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της, αυτή τη φορά με το Παραλίμνι. Η νεοφώτιστη ομάδα δέχθηκε τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να εφησυχάζει κανένα. Ωστόσο, ο αντίπαλος προσφέρεται για μια δεύτερη σερί νίκη, κάτι που αγνοεί η Ομόνοια στο ξεκίνημα κάθε σεζόν τα τελευταία οκτώ χρόνια. Τελευταία φορά που το πέτυχε ήταν την περίοδο 2010-11. Εφόσον πετύχει τη δεύτερη νίκη, θα είναι και ένας καλός οιωνός για την τρέχουσα σεζόν, στην οποία η Ομόνοια έχει ως πρώτιστο στόχο την έξοδό της στην Ευρώπη.

Bet on Alfa

Με καλή προετοιμασία, σοβαρότητα και πειθαρχία και σύμμαχο τον κόσμο της, που αναμένεται να είναι περισσότερος σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, τότε μπορεί να φθάσει στο απόλυτο των βαθμών. Θα είναι και ένας λόγος για να πάει με δυναμική και αυτοπεποίθηση στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Το «τριφύλλι», όπως και στο ματς με την Αλκή έτσι και σε αυτό με το Παραλίμνι την Κυριακή, είναι το φαβορί. Απομένει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο, με καλή παρουσία και αποτελεσματικότητα. Γιατί θα πρέπει, όταν έχει την ευκαιρία, να καθαρίζει ένα ματς και όχι να επιτρέπει στον αντίπαλο να ελπίζει.

Autoremarketing

Bet on Alfa